HG Spot prijavljen inspekciji

Državno odvjetništvo i Inspektorat primili su prijave radnika HG Spota koji terete tvrtku za kršenje Zakona o radu, ali i gospodarski kirminal, piše Jutarnji.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže taj dnevni list i portal, šefovi HG Spota prijavljeni su za utaju poreza, nesavjesno poslovanje, mobbing, neisplaćivanje plaća i nezakonite otkaze. 

Najnoviji su to problemi u radu ove tvrtke kojom upravlja Alma Curl a koja posljednjih mjeseci bilježi velike gubitke koji će vjerojatno rezultirati prodajom tvrtke.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Hrvoje Prpić misli da HG Spot propada zbog lošeg menadžmenta

Razlog loše situacije u HG Spotu nije zasićenje tržišta, nego loše vođenje kompanije, rekao je u izjavi za portal SEEbiz.eu osnivač te tvrtke Hrvoje Prpić.

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar

Prvi svjetski online 3D trgovački centar otvorit će se u Hrvatskoj, a iza njega stoji bivši vlasnik HG Spota, Hrvoje Prpić - piše vecernji.hr