Nebojša Grbačić novi urednik na T-portalu

Nebojša Grbačić od početka prosinca prelazi na novo radno mjesto urednika na T-portal.hr-u.

Grbačić će biti novi član T-portalovog uredničkog kolegija, a na novom radnom mjestu bavit će se i posebnim projektima, news specijalima, social media projektima i sličnim temama.

Grbačić iza sebe ima iskustvo rada u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista, na portalu Sutra.hr i na portalu Jutarnji.hr iz kojeg prelazi na Tportal. Usporedno s prelaskom na Tportal nastavit će objavljivati kolumnu i članke na portalu i u časopisu PlanB.

Update 30.11.2009: Do prelaska Grbačića na T-portal ipak neće doći, s obzirom da je prihvatio ponudu za urednika weba Globusa. Više informacija o tome pročitajte u vezanom članku.

Red Carpet popularizirao Twitter

Red Carpet Nove tv se u sinoćnjoj emisiji dotaknuo društvene mreže Twitter i njezine popularnosti u Showbiz krugovima, a emisija je i otvorila svoj kanal na toj društvenoj mreži.

Zlatni medo okupio 50-ak Twitter korisnika

Druženje najzagriženijih hrvatskih Twitteraša održalo se danas u pivnici Zlatni Medo, a na TweetUp je ovaj put došlo oko 50 ljudi.

Neven Barković novi izvršni urednik T-portala

Neven Barković od početka studenog novi je član redakcije Tportal.hr-a, u kojoj će obavljati funkciju izvršnog urednika zajedno s Bojanom Stilinom.

Nebojša Grbačić glavni urednik web izdanja Globusa

Nebojša Grbačić koji je od početka prosinca trebao doći na mjesto urednika na T-portalu, ipak ostaje u EPH i to na mjestu glavnog urednika web izdanja Globusa.