Što je najčitanije na rep.hr-u?

Ekskluziva o Kregarovoj i Srićinoj kandidaturi, intervju s Željkom Anderlonom i Primorčeve mjere štednje samo su neke teme najčitanijih članaka rep.hr-a u prva dva mjeseca postojanja.

Ukoliko ste eventualno preskočili neki od najčitanijih članaka ovo je prilika da to ispravite - objavljujemo članke s više od 500 čitanja koji su bili najzapaženiji u prva dva mjeseca rada portala:

Ekskluziva o zajedničkom nastupu Josipa Kregara i Velimira Sriće na zagrebačkim lokalnim izborima koju je rep.hr donio prije bilo kojeg drugog medija u Hrvatskoj. Nakon ovog članka došlo je do odluke da Kregar i Srića idu pojedinačno na izbore, ali je nakon toga došlo do spajanja kako ne bi došlo do gubljenja glasova.

Objavili smo i intervju sa Željkom Anderlonom, osnivačem siteova monitor.hr, forum.hr i blog.hr koji je najavio nove projkete u budućnosti. Osim ovog, u planu nam je još intervjua s vlasnicima i osnivačima vodećih hvratskih siteova.

Otkrili smo i mjere štednje Primorčevog ministarstva koje se provode samo tamo gdje je oko javnosti nešto manje prisutno.

Čitatelje smo privukli i ukazivanjem na činjenicu kako su hrvatski i svjetski mediji nasjeli na šalu o hotelu-helikopteru koji nikad neće ugledati svjetlo dana, a iznimno je čitan i članak o pomicanju sata zahvaljujući malo poznatoj činjenici kako se u različitim dijelovima svijeta kazaljke pomiču u različito doba godine.

Link na članak o poreznoj prijavi ne navodimo jer više nije nimalo aktualan, ali nam ostaje video prilog o ispitivanju visokog dužnosnika američke verzije Hanfe (SEC) nakon što je ta institucija propustila spriječiti najveću piramidalnu prijevaru iako je na nju bila upozoravana godinama unaprijed.