Dejan Rajbar dolazi u Upravu NFD Kapitala

Slovenski državljanin Dejan Rajbar dobio je na posljednjoj sjednici Hanfe održanoj 16. travnja 2009. godine odobrenje Hanfe za imenovanje na funkciju člana Uprave društva NFD Kapital d.o.o.

AZVO sklopila ugovor s Omega softwareom

Ugovor o uvođenju poslovnog informatičkog rješenja za uredsko poslovanje sklopljen je ovih dana između Omega softwarea i Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

VIDEO: Bave li se FER-ovci sportom?

Šaljivi video koji donosimo odgovor je na jedno od krucijalnih pitanja čovječanstva - bave li se FER-ovci sportom.

Span organizira prikupljanje računalnog otpada

Povodom Dana planeta Zemlje 22. travnja tvrtka Span pozvala je građane da se pridruže akciji zbrinjavanja elektronskog i elektroničkog otpada pod imenom "Zelena ITeligencija".

Niz europskih premijera na Multimedia HI-FI Showu

Niz europskih premijera na Multimedia HI-FI Showu | Tehno i IT | rep.hr

Multimedia hi-fi show prepun noviteta iz hi-fi i high-end audio industrije održat će se u prostorijama hotela Esplanade od 24. do 26. travnja 2009. u Zagrebu, a Citroen će kao jedan od sponzora tom prigodom pred hotelom izložiti modele C3 Picasso i C5.

Popis koji novi poduzetnici ne smiju zanemariti

Započeti svoj posao nije lako, zbog čega s portala usatoday.com prenosimo osam savjeta za poduzetnike početnike, kako bi se sigurnije uputili u svijet poduzetništva.

Francuska želi zakon o isključivanju pristupa internetu

Sporni prijedlog zakona po kojem bi se onima koji skidaju ilegalne sadržaje isključivao pristup Internetu nedavno je odbijen u Francuskoj, ali je za 29. travnja zakazano je novo izglasavanje, piše bug.hr

Selimović i Mreža znanja pred kupnjom Business.hr-a

Sarajevski poduzetnik Mujo Selimović i konzultantska tvrtka Mreža znanja najizgledniji su zajednički novi vlasnici dnevnog lista i web portala Business.hr, te se očekuje da bi do potpisa i preuzimanja moglo doći sljedećih dana.

Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu

Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Svi potencijalni kupci imat će mogućnosti testirati Citroën C3 Picasso na danima otvorenih vrata koji će se održati od 20. do 25. travnja 2009. godine kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën. 

ZSE i e-Student pokreću virtualnu burzu

Zagrebačke burze i e-Studenta najavili su burzovno natjecanje na internetu koje će biti predstavljeno u ponedjeljak u 12 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, piše Business.hr

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.