Među poginulima u nagibnom vlaku FER-ovac Domagoj Alvir

FER-ovac Domagoj Alvir (1988) iz Zagreba jedan je od šest poginulih u nesreći nagibnog vlaka koja se dogodila jučer u 12:08 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog.

Facebook demantirao glasine o korištenju fotografija bez dozvole

Informacija o tome kako je Facebook oglašivačima dopustio korištenje fotografija njegovih korisnika koja se širi Facebookom uglavnom preko statusa korisnika je lažna, tvrdi Facebookov glasnogovornik Barry Schnitt.

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita | Ostale vijesti | rep.hr

Nagibni vlak koji se kretao na relaciji Zagreb-Split iskočio je iz tračnica danas iza 12 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog, 300 metara istočno od pružnog prijelaza. Prema prvim informacijama, u nesreći je poginulo šestoro a ozlijeđeno je više od 50 ljudi.

VIDEO: Dilbert - Neugodna realizacija i kipuća hrpa neuspjeha

Gnjavatori koji smetaju dok radite i uspješnost projekta dvije su teme novog videa o Dilbertu, poznatom uredskom strip junaku.

Link tjedna: ICT.HR

Link tjedna: ICT.HR | Internet | rep.hr

Vizualni izgled portala ICT.HR posjetiteljima odmah otkriva da se radi o portalu koji pripada Monitor grupaciji, a tematika je jasna iz samog naziva portala: ICT odnosno Information and communication technologies.

Najniži promet na Zagrebačkoj burzi od 27. travnja

Najniži promet na Zagrebačkoj burzi od 27. travnja   | Financije | rep.hr

Crobex je pao za 0,66 posto te je današnji dan završio na 1831,56 bodova uz promet od 14,86 milijuna kuna - najniži od 27. travnja ove godine.

Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa

Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa | Internet | rep.hr

Brzi-posao.hr najnoviji je u nizu job portala koji se posljednjih mjeseci pojavljuju u Hrvatskoj, no konkurencija barem za sada ne mora strahovati.

Erste smanjuje plaće

Erste trenutno pregovara sa socijalnim partnerima kako bi smanjio plaće zaposlenicima, i to za pet posto zaposlenicima s plaćama iznad 5500 kuna, odnosno za dva posto onima s nižom plaćom - piše Novi list.

Adriatica.net ipak ne ide u stečaj

Predsjednik Uprave Adriatica.neta Boris Teški opovrgnuo je u utorak glasine kako nekoć uspješna tvrtka ide u stečaj, piše Večernji.hr

Crobex pao 2,34 posto

Crobex pao 2,34 posto | Financije | rep.hr

Crobex je danas uz skromnih 23,71 milijuna kuna prometa na Burzi pao za 2,34 posto i završio na 1843,70 bodova.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.