Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net | Internet | rep.hr

Edu Plovanića koji je na čelu Bend Medie koja obuhvaća tri poznata portala: Muzika.hr, Filmski.net i Booksa.hr specijalno za rep.hr upitali smo što je potrebno za komercijalni uspjeh portala u Hrvatskoj.

Gemius: 24sata.hr prvi put izbio na treće mjesto

Gemius istraživanje koje prikazuje rezultate i posjećenosti web stranica u deset država uključujući Hrvatsku objavilo je ovih dana podatke za lipanj 2009. godine.

VIDEO: Dilbert - Uredske halucinacije i bungee šef

Popularni uredski strip junak Dilbert ponovno je tu u dvije kratke video epizode: uredske halucinacije i bungee šef.

Link tjedna: Whois.com.hr

Link tjedna: Whois.com.hr | Internet | rep.hr

Web stranica whois.com.hr nudi pretraživanje podataka o web stranicama s hrvatskom domenom, no sadašnjim i budućim vlasnicima web stranica može biti korisna i zbog drugih stvari poput komentara o kvaliteti usluga hrvatskih hosting tvrtki.

I posloprimac može pitati na razgovoru za posao

Intervju za posao redovito se doživljava kao mjesto na kojem ispitivač postavlja pitanja budućem zaposleniku. Zašto ne bi bilo obrnuto?

Vrijednost dionice HT-a dosegnula ovogodišnji maksimum

Vrijednost dionice HT-a dosegnula ovogodišnji maksimum | Financije | rep.hr

Dionica HT-a dosegnula je u jednom trenutku svoj ovogodišnji maksimum od 235 kuna, dok je Crobex porastao 4,46 posto i završio dan na 1889,14 bodova.

Poslova sve manje, job portala sve više

Hrvatska je u posljednjih nekoliko mjeseci doživjela pravi boom job siteova, a čini se da se tom bujanju kraj još ne vidi jer su u izradi još barem tri portala koja će se baviti tematikom zapošljavanja.

Ruski državljanin pokrenuo posaodanas.hr

Ruski državljanin pokrenuo posaodanas.hr | Zapošljavanje | rep.hr

Direktor tvrtke Aula d.o.o. iz Ičića, 27-godišnji Alexey Fedorov, na čelu je posaodanas.hr-a, još jednog u nizu job siteova koji se posljednjih mjeseci pojavljuju u Hrvatskoj.

Crobex utorak završio uz rast od 2,52 posto

Crobex utorak završio uz rast od 2,52 posto | Financije | rep.hr

Burzovni indeks Zagrebačke burze Crobex utorak je završio na 2,52 posto većoj vrijednosti nego u ponedjeljak - 1808,42 bodova, a iako skroman i promet je bio znatno veći nego dan prije: 35,65 milijuna kuna.

Internet verzije Worda i Excela bit će besplatne

Microsoft je najavio kako će besplatno ponuditi Internet verziju svog paketa Office, objavio je WSJ nastavak konkurentske borbe između Googlea i Microsofta.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.