Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Darko Baniček novi urednik web izdanja Business.hr-a

Darko Baniček novi je glavni urednik web izdanja Business.hr-a, a sami portal uskoro ce doživjeti temeljiti redizajn za koji je zadužena tvrtka NEOMEDIA komunikacije.

Google Fast Flip za brzo čitanje vijesti

Google Fast Flip za brzo čitanje vijesti | Internet | rep.hr

Google Fast Flip novi je Googleov proizvod koji na jednom mjestu spaja preglednost tiskanog izdanja i opsežnost i pretraživanje Interneta.

Tko su najpopularniji Twitter korisnici prema Cvrku?

Nedavno osnovani servis Cvrk.org imenik je koji na jednom mjestu okuplja hrvatske Twitter korisnike sa svrhom lakšeg praćenja korisnika iz Hrvatske koji pišu o sadržaju određene tematike.

Ponovno pad cijena goriva

Cijene goriva pale su i ovog tjedna, pa je tako litra eurosupera 95 sada 7,55 kuna, a eurodizela 6,98 kuna.

Polovica Britanaca koristi istu lozinku za različite portale

Gotovo polovica Britanaca (46 posto) koristi istu lozinku za pristup Internet bankarstvu, online trgovini i društvenim mrežama, rezultati su CPP-ovog istraživanja koje je objavio Telegraph.co.uk

10 najduhovitijih isječaka na Youtubeu

Izbor najduhovitijih deset video isječaka na Youtubeu nije bio nimalo lak i ne isključujemo mogućnost da nam je nešto promaklo, no sigurni smo da će vam ono što smo izabrali pružiti pola sata dobre zabave.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Red Carpet popularizirao Twitter

Red Carpet popularizirao Twitter | Internet | rep.hr

Red Carpet Nove tv se u sinoćnjoj emisiji dotaknuo društvene mreže Twitter i njezine popularnosti u Showbiz krugovima, a emisija je i otvorila svoj kanal na toj društvenoj mreži.

Projekt Tomislava Cara zove se Agencija Portali

Agencija Portali ime je projekta čija je svrha zajedničko obraćanje specijaliziranih portala oglašivačima, a čiju prodaju će voditi Tomislav Car.