Ericsonn NT i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 32 milijuna kuna

Ericsonn NT i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 32 milijuna kuna

Najveći telekomunikacijski operator u Bosni i Hercegovini, BH Telecom i Ericsson Nikola Tesla potpisali su nove ugovore vrijedne 32 milijuna kuna, objavljeno je danas na Zagrebačkoj burzi.

Ugovori su vezani uz proširenje 3G mreže, kao i nadogradnju jezgrenog dijela mreže BH Telecoma. Proširenje 3G mreže potvrđuje zadovoljstvo BH Telecoma suradnjom s Ericssonom Nikolom Teslom u inicijalnoj fazi uvođenja 3G tehnologije. Ugovor uključuje isporuku, instalaciju i integraciju opreme tj. ugovoren je po principu „ključ u ruke“. Nadogradnja jezgrene mreže dodatna je potvrda snage Ericssona Nikole Tesle u području sistemske integracije te jakih kompetencija kompanijskih stručnjaka. Realizacija projekata počinje odmah.

Mr.sc. Gordana Kovačević komentirala je potpisane ugovore: „Drago mi je da ćemo, na temelju daljnjeg širenja 3G mreže BH Telecoma, omogućiti ponudu naprednih 3G usluga daleko većem broju građana Bosne i Hercegovine. Rezultat je to strateške opredijeljenosti BH Telecoma za uvođenje novih tehnologija, a istovremeno i naše odlične međusobne suradnje.“

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: