Vlatko Pejić novi kreativni direktor Luminusa

Vlatko Pejić novi je kreativni direktor Luminusa, koji je na ovo mjesto došao s dugogodišnjim iskustvo rada koje je stekao u reklamnim agencijama Bruketa & Žinić, Grey Worldwide, Ogilvy i drugima.

«Ulaganje u ljude jedna je od najvažnijih stvari za uspjeh, barem u našem poslu», jedna je od prvih stvari koju ćete čuti razgovarajući s menadžmentom Reklamne agencije i Produkcijskog studija Luminus.

Tijekom svoje karijere Vlatko Pejić je radio na raznim domaćim i internacionalnim klijentima među kojima su VIP, Ožujsko pivo, Jamnica, Kraš, Ledo, TDR, Plidenta, Melem, Konzum, Beck's, IBM, Milka, Dove i mnogi drugi.

Na poziciji kreativnog direktora u Luminusu, brinut će se da kreativni output prema postojećim i novim klijentima bude što kvalitetniji.

Luminus grupu čine Luminus Creative, Luminus studio Zagreb, Luminus studio Los Angeles i Luminus London. Tvrtka zapošljava stručnjake raznih profila među kojima su dizajneri, producenti, redatelji, copywriteri i marketinški profesionalci te pedesetak vanjskih suradnika.

Grupa pruža usluge razvoja kreativnih koncepata i osmišljavanja marketinških kampanja, rješenja vizualnog identiteta, brendiranja, dizajna, PR aktivnosti, evenata i promocijsko organizacijskih aktivnosti, digitalnog i interaktivnog marketinga, planiranje i zakup medija te TV, video i audio produkcije i postprodukcije, vizualnih i specijalnih efekata, 3D i 2D animacija.

Luminus grupa je dobitnik najznačajnijih međunarodnih, regionalnih i nacionalnih nagrada.