Nebojša Grbačić novi urednik na T-portalu

Nebojša Grbačić od početka prosinca prelazi na novo radno mjesto urednika na T-portal.hr-u.

Hrvati i Slovenci zajedno u svemir?

Ulix - jedina hrvatska tvrtka koja nudi putovanja u svemir u suradnji s britanskom tvrtkom Virgin Galactic, predstavila se u Ljubljani u Cankarjevom domu u sklopu sajma Turisticum 2009.

Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna

Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Ukupni prihodi HG Spota u prva tri kvartala 2009. godine iznosili su 135,8 milijuna kuna, pri čemu je maloprodaja zabilježila pad od 29 a veleprodaja iznad 50 posto u odnosu na isto razdoblje iste godine.

Fortune izabrao Stevea Jobsa za menadžera desetljeća

Titula menadžera desetljeća zadnji je podvig Stevea Jobsa koji je život započeo kao posvojeno dijete, preživio dva susreta sa smrću i u zadnjih deset godina značajno utjecao na tržišta glazbe, filmova, mobilne telefonije i računala.

FOTO: TweetUp Zg

TweetUp Zagreb, okupljanje najvjernijih korisnika društvene mreže Twitter iz ovog dijela države još jednom je održano u pivnici Zlatni Medo.

Bez otkaza u hrvatskom Microsoftu

Microsoft je u srijedu najavio 800 otkaza, ali niti jedan od njih neće biti dodijeljen u hrvatskoj podružnici te tvrtke.

Novi List od danas na Twitteru

Novi List od danas na Twitteru | Internet | rep.hr

Novi list je najnoviji veliki medij koji je počeo ozbiljno shvaćati Twitter te je na njemu danas otvorio svoj kanal.

Vodeće hrvatske tvrtke sudjelovale na Tweetokraciji

Vodeće hrvatske tvrtke sudjelovale na Tweetokraciji | Edukacija i događanja | rep.hr

Prva stručna radionica za profesionalno korištenje društvene mreže Twitter, održala se 5. studenog ne samo na lokaciji u Zagrebu, već i putem interneta, odnosno Twittera!

Dashboard - sve vezano uz Google account na jednom mjestu

Dashboard - sve vezano uz Google account na jednom mjestu | Internet | rep.hr

Stalni rast broja Googleovih servisa u potpunosti opravdava stvaranje Google Dashboarda, alata koji na jednom mjestu okuplja informacije vezane uz jedan account.

Omega software završila projekt za Europatrade

Europatrade centralni servis d.o.o. od 2004. godine za podršku poslovanju koristi rješenje Imperios, a ovih je dana završen projekt analize poslovnih procesa u kojem su sudjelovali poslovni konzultanti Omege software.