Policija uhitila hakera koji je opljačkao više odvjetničkih ureda | Tehno i IT | rep.hr
Tehno i IT

Policija uhitila hakera koji je opljačkao više odvjetničkih ureda

HT pozitivno djelovao na Crobex

HT pozitivno djelovao na Crobex | Financije | rep.hr

Skokovi i padovi Crobexa obilježili su gotovo svaki dan na Burzi u proteklo vrijeme, ali ne i danas - burzovni indeks završio je na 1909,79 bodova što je samo 0,27 posto više od jučerašnje vrijednosti uz promet od 39,7 milijuna kuna.

Nebojša Pongračić najbolje riješio Omegin zadatak na FOI-u

U okviru projekta FOI CORE na Fakultetu organizacije i informatike koji za cilj ima povezivanje poslovne zajednice i studenata fakuteta koji će kroz godinu-dvije biti u potrazi za poslom, Omega software je sudjelovala u kategoriji Information Technology Challenge – programiranje. 

Hrvoje Appelt hrabro otkrio veze kriminala, vlasti i EPH

Niz primjera očite korupcije i sprege državnog vrha i medija po pitanju prikrivanja iste istaknuo je novinar Hrvoje Appelt na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, što je u medijima prošlo gotovo neprimjećeno.

Bing je samo jedno oružje u ratu Googlea i Microsofta

Microsoftova nova tražilica Bing dosta brzo povećava svoj udio na tržištu te je u prošlom radnom tjednu 12,1 posto Internet pretraga u SAD-u obavljeno preko nje, javlja Reuters.

Počeli upisi na postdiplomski na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Ekonomski fakultet u Zagrebu raspisao je natječaj za upis nove generacije pristupnika na poslijediplomski doktorski studij i poslijediplomske specijalističke studije u sljedećoj akademskoj godini.

Crobex se otkotrljao do 1900 bodova

Crobex se otkotrljao do 1900 bodova | Financije | rep.hr

Preokret koji je jučer spriječio pad Crobexa, danas se nije ponovio, tako da je dioničkom indeksu do kraja dana vrijednost pala za 3,48 posto na 1904,70 bodova,

Mensino testiranje na splitskom FESB-u

Mensino testiranje koje mjeri kvocijent inteligencije i najinteligentnijima omogućuje članstvo u organizaciji, održat će se u Splitu, 20.06.2009. godine na FESB-u.

Hrvatski web projekti natječu se za europsku nagradu

Popis 260 projekata prijavljenih za sudjelovanje na prestižnom natječaju za dodjelu Europskih nagrada iz područja elektroničke uprave ove godine obuhvaća i 15 hrvatskih, objavljeno je na e-Hrvatska.

MySpace otpušta 400 zaposlenih

Društvena mreža MySpace, koju je tek nedavno brojem korisnika u SAD-u prestigao Facebook, smanjit će broj zaposlenih za 400, odnosno za oko 30 posto, piše New York Times.

Michelin najavio 1093 otkaza

Michelin najavio 1093 otkaza | Zapošljavanje | rep.hr

Francuski proizvođač guma Michelin objavio je danas kako kroz sljedeće tri godine planiraju podijeliti 1093 otkaza, počevši od sljedeće godine piše WSJ.