Photomath pokrenuo platformu za rješavanje matematičkih zadataka | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Photomath pokrenuo platformu za rješavanje matematičkih zadataka

VIDEO: Što donosi Google Wave

U trenutku dok brojni Googleovi fanovi čekaju pozivnice za novi servis Google Wave, donosimo osmominutni video koji prikazuje po čemu se taj program razlikuje od mail servisa kao načina komunikacije.

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu | Internet | rep.hr

Najjači hrvatski glazbeni portal muzika.hr premašila je u rujnu 100.000 posjetitelja prema Google Analitics statistici, objavljeno je na toj stranici.

Domagoj Potkoč novi web developer u Inchoo-u

Domagoj Potkoč od danas je novi web developer u osječkoj tvrtki Inchoo d.o.o., a kao deveti zaposlenik ove tvrtke bit će zadužen za rad na eCommerce platformi Magento.

Portal Javno.hr novinarima duguje oko milijun kuna?

Portal Javno.hr već duže vremena spominje se kao jedan od gorih poslodavaca, a ovaj put donosimo otvoreno pismo bivših zaposlenika koje je objavio portal Necenzurirano.com:

Predstavljena web stranica Vesne Pusić

Predstavljena web stranica Vesne Pusić | Internet | rep.hr

Web stranica predsjedničke kandidatkinje Vesne Pusić predstavljena je danas u novinarskom domu na pressici koja je označila i njezin službeni početak kampanje.

Hrvatska pošta zapošljavat će nove kadrove

Hrvatska pošta zapošljavat će nove kadrove, no nismo u mogućnosti reći kada će to biti, rekao je u odgovoru za rep.hr Filip Smredelj, iz Korporativnih komunikacija HP-a.

Gorivo od jučer još jeftinije

Pad cijena goriva treći tjedan za redom donio je još niže cijene: litra eurosupera 95 iznosi 7,40 kuna, aeurodizela 6,88 kuna.

Pad VIP-ove mreže sredinom jučerašnjeg dana u Splitu

VIP-ove mobilna mreža bila je nedostupna sredinom jučerašnjeg dana u većem dijelu grada Splita.

Google Wave: Svaki tester dobit će pet pozivnica

Google Wave: Svaki tester dobit će pet pozivnica | Internet | rep.hr

Svaki od 100.000 testera novog servisa Google Wave koji će od danas moći koristiti Wave dobit će mogućnost pozivanja pet novih korisnika, objavio je BBC.

Internet oglašavanje jače od televizijskog u Velikoj Britaniji

Velika Britanija prva je država u kojoj je Internet oglašavanje preteklo televizijsko - u prvoj polovici ove godine u oglašavanje na Internetu potrošeno je 1,75 milijardi funti, javlja thisislondon.co.uk

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.