Kako zaraditi 40.000 dolara u 15 sekundi s blockchainom | Blockchain i kriptovalute | rep.hr
Blockchain i kriptovalute

Kako zaraditi 40.000 dolara u 15 sekundi s blockchainom

Tvrtkama-klijentima RBA Fina će omogućiti niz elektroničkih usluga državne uprave

Tvrtkama-klijentima RBA Fina će omogućiti niz elektroničkih usluga državne uprave | Financije | rep.hr

Predsjednik Uprave Fine Mato Regvar i predsjednik Uprave RBA Zdenko Adrović danas su elektronički potpisali ugovor o suradnji kojom će poslovnim subjektima klijentima RBA, početi izdavanje novih, jedinstvenih USB uređaja za pristup Internet bankarstvu (RBA iDIREKT-u) s FINA certifikatima, koji ujedno omogućuju pristup novom asortimanu usluga te umrežavanje različitih područja poslovanja.

HG Spot se izvukao, a Vemil?

HG Spot se izvukao, a Vemil? | Tvrtke i tržišta | rep.hr

HG Spot se izvukao iz krize, dok situacija za Vemil još nije blistava - osječki radnici privatnom parnicom traže svoje plaće, a tvrtka Unusmedia koja koristi Vemilov brend ne priznaje reklamacije robe kupljene u Vemilu.

Saša Lončar ulazi u NO HG Spota

Nadzorni odbor HG Spota koji skupština društva sazvana za 14. siječnja 2009. godine tek treba potvrditi činit će Saša Lončar, Krunoslav Lisjak, Nenad Mećava, Morana Herak i Janko Stefanek.

Otvorene prijave za MIPRO 2010.

Međunarodni skup MIPRO 2010 posvećen je informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, elektronici i mikroelektronici, a održat će se 24. do 28. svibnja u Opatiji.

Austrija nacionalizira Hypo banku

Austrija nacionalizira Hypo banku | Financije | rep.hr

Austrija je pristala preuzeti Hypo Alpe-Adria grupu i uložiti 450 milijuna eura, objavio je Bloomberg.

Suci i odvjetnici iz Floride ne smiju biti prijatelji na Facebooku

Suci i odvjetnici iz Floride ne smiju biti prijatelji na Facebooku | Internet | rep.hr

Suci i odvjetnici iz Floride ne bi smjeli biti prijatelji na Facebooku mišljenje je koje je odbor za etiku vrhovnog suda te države.

Students web day na FER-u

eSTUDENT i Microsoft Hrvatska 14. prosinca 2009. godine organiziraju jednodnevno događanje tijekom kojega će kroz radionice i predavanja biti predstavljene današnje Microsoftove web tehnologije i razvojni alati, poput Silverlighta 4, Visual Studia 2010, ASP.NET 4 i Expressiona.

U studenom izgubljeno 9671 radno mjesto

U studenom izgubljeno 9671 radno mjesto | Zapošljavanje | rep.hr

Broj nezaposlenih osoba evidentiranih u HZZ-u iznosio je u studenom 282.936, odnosno 9671 više nego u listopadu ili 49275 više nego prije godinu dana.

Iznimno kreativnim videom predstavljen Google Chrome

Video koji traje četiri minute i 31 sekundu i predstavlja prednosti Chromea doista je nešto što mogu napraviti samo najkreativnije kompanije poput Googlea.

Omega software organizirala projekciju filma Home (VIDEO)

Omega software je organizirala nefomalno druženje za svoje klijente, partnere i prijatelje uz projekciju dokumentarnog filma „HOME“, redatelja Yann Arthus-Bertranda i producenta Luca Bessona.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.