Prijavite se na 7. izdanje rep.hr-ovog IT pub kviza! | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Prijavite se na 7. izdanje rep.hr-ovog IT pub kviza!

Kako uljepšati 10 nezgodnih situacija na intervjuu za posao

Nesposobni ispitivač ili škakljiva pitanja manji su problem ukoliko se na njih pripremite. S portala Quintcareers.com prenosimo deset škakljivih situacija i načine na koji se izvući iz njih.

Crobex u ponedjeljak pao 0,18 posto

Crobex u ponedjeljak pao 0,18 posto | Financije | rep.hr

Crobex je ponedjeljak završio uz 0,18 postotni pad na 1856,59 bodova, uz promet od 19,45 milijuna kuna.

Veliki komet neočekivano pogodio Jupiter

Veliki svemirski objekt, najvjerojatnije komet koji nitko do trenutka njegovog udaranja u Jupiter nije primjetio, ostavio je na tom planetu trag veličine tihog oceana, piše New York Times.

Bauhaus traži studente za fizički rad

Studenti za rad na otvaranju poslovnice Bauhausa na Žitnjaku posljednjih se dana traže cirkularnim mailom, koji je posve slučajno došao i na adresu rep.hr-a.

Kineski model - ako direktor ima preveliku plaću ubij ga

Predsjednik uprave kineske čeličane ubijen je u neredima u kojima je sudjelovalo 30.000 radnika nezadovoljnih zbog spajanja njihove čeličane Tonghua Iron and Steel Group s tvrtkom Jianlong Steel, javlja Associated press.

Vlada srezala naknade za nezaposlene

Vlada srezala naknade za nezaposlene | Zapošljavanje | rep.hr

Naknada za nezaposlene najnovijom odlukom Vlade je skoro prepolovljena, te će njezin maksimalni iznos umjesto 3624,60 kune ubuduće iznositi 2183,52 kune, objavio je Novi list.

Krizni porez na plaće dva do četiri posto

Krizni porez na mirovine i plaće iznosit će dva posto za iznose od 3000 do 6000 kuna, odnosno četiri posto za iznose iznad 6000 kuna, a ne tri posto na plaće iznad 3000 kuna kako je prvotno bilo predloženo, piše Večernji list.

Krizni porez nije previše naštetio Crobexu

Krizni porez nije previše naštetio Crobexu | Financije | rep.hr

Crobex je tjedan završio na 1859,89 bodova, što je 1,55 posto veća vrijednost nego u četvrtak. Promet u petak iznosio je 31,68 milijuna kuna.

Među poginulima u nagibnom vlaku FER-ovac Domagoj Alvir

FER-ovac Domagoj Alvir (1988) iz Zagreba jedan je od šest poginulih u nesreći nagibnog vlaka koja se dogodila jučer u 12:08 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog.

Facebook demantirao glasine o korištenju fotografija bez dozvole

Informacija o tome kako je Facebook oglašivačima dopustio korištenje fotografija njegovih korisnika koja se širi Facebookom uglavnom preko statusa korisnika je lažna, tvrdi Facebookov glasnogovornik Barry Schnitt.