Kregar i Srića ipak zajedno na izbore

Profesori Velimir Srića i Josip Kregar ipak su udružili snage i odabrali zajednički izlazak na zagrebačke lokalne izbore - objavili su na pješačkom mostu na Savi u nedjelju - poručivši kako grad Zagreb treba dobre upravitelje, a ne loše gospodare.

Ova dva kandidata čiji izlazak je prvi u Hrvatskoj najavio baš portal rep.hr odlučili su kako će Kregar ostati kandidat za gradonačelnika, a Srića kandidat za predsjednika gradske skupštine.

Profesor Srića je predstavio je Inicijativu Nade s kojom je krenuo u izbornu utrku te, kao ekonomski stručnjak, progovorio o tome kako sadašnji gradski vlastodršci loše upravljaju novcem građanki i građana Grada Zagreba. Naglasio je da Grad Zagreb ima najvišu stopu prireza u Hrvatskoj, da se razni čudni projekti, kao „zlatni WC-i“ te kampanje navodne oporbe sadašnjih gradskih gospodara, financiraju novcem koji se svakoga mjeseca uzme iz plaća Zagrepčanki i Zagrepčanaca.

Profesor Kregar je naglasio da od danas više nitko ne može reći da nema za koga glasati na predstojećim izborima. Naše je objedinjavanje snaga i potencijala odgovor na pasivnost biračica i birača u Gradu Zagrebu te alternativa svim političkim opcijama koje nisu dovoljno odlučne uhvatiti se u koštac s korupcijom i poslovima kod kojih grad, kao zajednica, nema nikakve koristi, poručio je Josip Kregar.

Nakon razmjene majica na kojima je jedan drugom obećavaju dati glas, Velimir Srića je potpisao Etički kodeks koji možete pronaći na kregar.org. Na taj se način, kao što je to Josip Kregar učinio prošle nedjelje, obvezao da u utrku ulazi čistih ruku i da će mu, nakon pobjede, kada preuzme odgovornost upravljanja Gradom Zagrebom, ruke ostati čiste.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Ekskluzivno: Srića se vraća u politiku, Kregar hoće gradonačelničku fotelju

Velimir Srića najavio je na nedavnom predavanju u Europskom domu svoj veliki povratak u politiku, a u prilog toj izjavi ide i sastanak održan u subotu na Pravnom fakultetu, na kojem su zbog dogovora o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima uz Sriću sudjelovali Josip Kregar, Igor Rađenović i mnogi drugi.

Srića predstavio Inicijativu nade

Kandidat za gradonačelnika Velimir Srića predstavio je danas u Europskom domu svoj pokret Inicijativa nade s kojim izlazi za zagrebačke lokalne izbore u nadi da će se konačno promijeniti način upravljanja gradom.