Srića predstavio Inicijativu nade

Srića predstavio Inicijativu nade

Kandidat za gradonačelnika Velimir Srića predstavio je danas u Europskom domu svoj pokret Inicijativa nade s kojim izlazi za zagrebačke lokalne izbore u nadi da će se konačno promijeniti način upravljanja gradom.

Na odluku o izlasku na izbore došao sam na inicijativu predstavnika Akcije mladih, a nakon malo organiziranja pokret Inicijativa nade podupiru mnogi ugledni članovi akademske zajednice i poslovnih krugova poput ekonomskog stručnjaka dr. Dražena Kalođere, akademika Vlatka Silobrčića, eksperta za e-grad dr. Mladena Mauhera, bivšeg gradonačelnika dr. Mate Mikića kao i mnogih drugih poznatih imena.

Kako je odluka o izlasku na izbore došla dosta brzo, za izradu internet stranica inicijative trebalo je samo šest dana, a taj posao odradila je tvrtka Metuzalem d.o.o. koju vodi bivša Srićina studentica Tajana Mrazović. Srića je potvrdio i kako će internet biti jedan od glavnih kanala promidžbe liste, ne samo zato jer imaju ograničena financijska sredstva, već i zbog toga što se dobar dio njihove ciljane skupine redovito koristi internetom.

Na pitanje o tome zbog čega je odustao od zajedničkog izlaska na izbore s listom dekana Pravnog fakulteta Josipa Kregara, Srića je odgovorio kako misli da je dobro da će Zagreb ove godine imati više kvalitetnih kandidata, dok je član njegove liste i najuspješniji nezavisni kandidat prošlih izbora Josip Hren dodao kako u ovom trenutku nastaje i niz drugih neovisnih listi što smatra trojanskim konjem političkih stranaka.

Srića je istaknuo kako kampanju ne planira graditi na napadima na trenutnog gradonačelnika, a na pitanje o sredstvima i transparentnosti kampanje odgovorio je kako ulaže nešto svog novca, ali računa i na niz malih donacija građana.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Ekskluzivno: Srića se vraća u politiku, Kregar hoće gradonačelničku fotelju

Velimir Srića najavio je na nedavnom predavanju u Europskom domu svoj veliki povratak u politiku, a u prilog toj izjavi ide i sastanak održan u subotu na Pravnom fakultetu, na kojem su zbog dogovora o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima uz Sriću sudjelovali Josip Kregar, Igor Rađenović i mnogi drugi.