Kategorija: Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca | Karijere | rep.hr
Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca

Bojan Dobranović prešao u King ICT

Bojan Dobranović novi je član tima tvrtke King ICT, koji je došao na mjesto voditelja Sektora SAP rješenja, na kojem je do sada bio Ivan Belić, koji je imenovan na mjesto direktora poslovne jedinice Aplikacijskih rješenja.

Mladen Fogec postao predsjednik Uprave Siemensa

Dugogodišnji direktor sektora za medicinsku opremu Healthcare u Siemensu d.d., Mladen Fogec postao je novi predsjednik Uprave tvrtke na čijem čelu je do sada bio Uwe Gregorius.

Dubravka Lukić u Upravi Volksbanke

Dubravka Lukić, dosadašnja direktorica Odjela organizacije i informatike Volksbank d.d., od 1. svibnja 2009. godine obavlja funkciju četvrtog člana Uprave društva zaduženog za operativno poslovanje Banke, odnosno sektore općih poslova, organizacije i informatike te platnog prometa i administracije riznice.

Philip Mahoney na čelu The Regent Esplanade

Philip Mahoney na čelu The Regent Esplanade | Karijere | rep.hr

Philip Mahoney novi je generalni direktor zagrebačkog hotela The Regent Esplanade, objavio je hotel.

Dejan Rajbar dolazi u Upravu NFD Kapitala

Slovenski državljanin Dejan Rajbar dobio je na posljednjoj sjednici Hanfe održanoj 16. travnja 2009. godine odobrenje Hanfe za imenovanje na funkciju člana Uprave društva NFD Kapital d.o.o.

Aleksandra Babić na čelu marketinga i PR-a Mastercarda

Aleksandra Babić na čelu marketinga i PR-a Mastercarda | Karijere | rep.hr

Aleksandra Babić preuzela poziciju voditeljice marketinga i odnosa s javnošću za Hrvatsku i Sloveniju za MasterCard Europe, piše Business.hr

Novčarski stručnjak Dejan Kružić na Grabićevoj neovisnoj listi

Jedan od najuglednijih splitskih novčarskih stručnjaka Dejan Kružić koji je 2003. godine nagrađen zbog uspješnog spašavanja gradskog proračuna godinu ranije, pojavit će se na neovisnoj listi punoj poznatih imena koju predvodi nekadašnji gradonačelnik Nikola Grabić.

Srića predstavio knjigu "Život kao igra"

Srića predstavio knjigu "Život kao igra" | Karijere | rep.hr

Život kao igra naziv je nove knjige profesora Velimira Srića, koji su uz autora pred brojnom publikom u Novinarskom domu u Zagrebu večeras predstavili predsjednikov izaslanik dr. Dubravko Radošević i Neven Antičević, glavni urednik u Algoritmu.

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat | Karijere | rep.hr

Poslovni konzultant Omega softwarea Davor Hulina, u proteklom je razdoblju položio certifikat za samostalnog knjigovođu kroz program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.

FER-ovci pobijedili na natjecanju SCORE, idu u Vancouver

FER-ovci pobijedili na natjecanju SCORE, idu u Vancouver | Karijere | rep.hr

Tihomir Bregović, Josip Labor, Sonja Miličić, Nikola Tanković, Tin Tvrtković i Danijel Zović studenti su FER-a i članovi pobjedničkih timova na natjecanju SCORE koje u sklopu predmeta Distributed Software Development organizira najveća svjetska konferencija o programskom inženjerstvu.