Aleksandra Babić na čelu marketinga i PR-a Mastercarda

Aleksandra Babić na čelu marketinga i PR-a Mastercarda

Aleksandra Babić preuzela poziciju voditeljice marketinga i odnosa s javnošću za Hrvatsku i Sloveniju za MasterCard Europe, piše Business.hr

Iako je tu funkciju preuzela još u siječnju, mediji su obaviješteni tek sada. Svoje dugogodišnje iskustvo u marketingu i vođenju ljudi Aleksandra Babić potvrdila je pozicijama u kompanijama kao što su Podravka, Vipnet, General Motors te Philip Morris International.

U MasterCard Europe timu za Hrvatsku i Sloveniju, njezin primarni cilj bit će daljnji razvoj i unapređivanje MasterCard marketinškog poslovanja na ovim tržištima te važnost povezivanja s lokalnim medijima i jačanje uloge MasterCard Europe u odnosima s javnošću.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: