Webshopovi da, kartice ne

Webshopovi da, kartice ne | Financije | rep.hr

Hrvatska se polako okreće web trgovinama, ali je strah od plaćanja putem interneta još uvijek snažno prisutan - zaključak je koji proizlazi iz niza predavanja održanih na dvodnevnoj konferenciji Webmarket o online trgovini održanoj u organizaciji Allianz directa u buzinskom hotelu Aristos na jugu Zagreba.

Prosječna hrvatska plaća u veljači 5133 kuna

Prosječna hrvatska plaća u veljači iznosila je 5133 kune neto, odnosno 7450 kuna bruto, podaci su Fine koje je objavila Banka.

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat | Karijere | rep.hr

Poslovni konzultant Omega softwarea Davor Hulina, u proteklom je razdoblju položio certifikat za samostalnog knjigovođu kroz program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.

Radionice za buduće poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira novi ciklus seminara "Započnite vlastiti posao" koji je namijenjen poduzetnicima početnicima i svima koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode.

FER-ovci pobijedili na natjecanju SCORE, idu u Vancouver

FER-ovci pobijedili na natjecanju SCORE, idu u Vancouver | Karijere | rep.hr

Tihomir Bregović, Josip Labor, Sonja Miličić, Nikola Tanković, Tin Tvrtković i Danijel Zović studenti su FER-a i članovi pobjedničkih timova na natjecanju SCORE koje u sklopu predmeta Distributed Software Development organizira najveća svjetska konferencija o programskom inženjerstvu.

Mladen Pasarić na čelu riječke zračne luke

Dosadašnji rukovoditelj radne jedinice Promet Mladen Pasarić imenovan je novim direktorom Zračne luke Rijeka na mandat od četiri godine, dok je s te funkcije opozvan dosadašnji direktor Mario Pašćenko.

Kregar i Srića ipak zajedno na izbore

Profesori Velimir Srića i Josip Kregar ipak su udružili snage i odabrali zajednički izlazak na zagrebačke lokalne izbore - objavili su na pješačkom mostu na Savi u nedjelju - poručivši kako grad Zagreb treba dobre upravitelje, a ne loše gospodare.

DaNTe - Dan novih tehnologija u Rijeci

Dan novih tehnologija - DaNTe jednodnevni je skup koji će se po četvrti put održati 10. travnja u organizaciji grada Rijeke i udruge MIPRO

Google pregovara o kupnji Twittera

Google pregovara o kupnji Twittera objavio je Washington Post pozivajući se na glasine iz dva izvora bliska progovorima.

Informatika u turizmu ponudila rješenja za turističku industriju

Konferencija "Primjena.com: Informatika u turizmu" na kojoj su domaći informatički stručnjaci predstavili strategije i ICT rješenja za kvalitetnije poslovanje turističke industrije, posebno hotelijerstva i turističkih agencija održana je jučer u Cinestaru u Novom Zagrebu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.