Kategorija: Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna | Zapošljavanje | rep.hr
Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna

Ivana Vučetić: Kako osigurati razgovor s poslodavcem

Mnogi voditelji ljudskih resursa, recruiteri i headhunteri imaju svoje priče o životopisima i molbama za posao koji su dospjeli u njihove ruke - o čemu u drugom članku sa savjetima za posloprimce specijalno za rep.hr piše HR managerica Omega softwarea Ivana Vučetić.

U godinu dana industrija ostala bez 8,2 posto zaposlenih

Ukupan broj zaposlenih osoba u industriji u ožujku 2009. manji je za 8,2 posto u usporedbi s ožujkom 2008., a u usporedbi s veljačom 2009. manji za je 0,2 posto objavio je Državni zavod za statistiku.

FER raspisao natječaj za profesore i asistenta

Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisao je natječaj za izbor u zvanja i radna mjesta tri profesora i jednog asistenta.

Zaposlenici koji umjereno koriste Facebook produktivniji na poslu

Poslodavci koji brane svojim zaposlenicima da tijekom radnog vremena pišu blogove, kupuju preko interneta ili računala koriste za druge osobne potrebe, te im blokiraju pristup stranicama poput YouTubea ili Facebooka, možda griješe - misle australski znanstvenici, a piše net.hr

DZS: Prosječna plaća u veljači 5230 kuna

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za veljaču 2009. iznosila je 5 230 kuna, objavio je Državni zavod za statistiku.

Šuker predlaže skraćenje radnog tjedna

Skraćenje radnog tjedna za pojedine industrije uz subvenciju plaća u tim sektorima, ideja je koju je iznio ministar financija Ivan Šuker na radnom ručku s poduzetnicima, piše Seebiz.eu.

Prosječna hrvatska plaća u veljači 5133 kuna

Prosječna hrvatska plaća u veljači iznosila je 5133 kune neto, odnosno 7450 kuna bruto, podaci su Fine koje je objavila Banka.

Ivana Vučetić: Kako se pripremiti za intervju za posao

Kako izgleda procedura izbora zaposlenika u Omega softwareu specijalno za rep.hr opisala je HR menadžerica u toj tvrtki Ivana Vučetić.

Summer job 4. travnja u Opatiji

Summer Job sajam, i to drugi po redu, održat će se u Zlatnoj dvorani hotela Imperial, 4. travnja, od 10 do 19 sati. 

FER raspisao natječaj za tri asistenta

Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisao je natječaj za izbor znanstvenih novaka u suradničkom zvanju asistenta kod profesora Ivana Petrovića, Danijela Gajskog i Damira Kalpića.