Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Gospa iz Međugorja dobila iPhone aplikaciju

Osječki tim programera iz tvrtke Inchoo u suradnji s američkim partnerom Surgeworks izradio je aplikaciju za mobilne uređaje iPhone, iPad i iPod Touch koja donosi pregled svih poruka koje je Blažena Djevica Marija uputila vidiocima u Međugorju.

Riječki InTech dobio TRUSTe certifikat

Riječki InTech dobio TRUSTe certifikat | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Prošli tjedan InTech d.o.o. je postao jedna od rijetkih hrvatskih tvrtki koja je zaslužila TRUSTe certifikat koji svjedoči o zaštiti privatnosti i sigurnoj pohrani podataka korisnika.

Avalon najavio nagradu za jubilarnog korisnika

Avalon najavio nagradu za jubilarnog korisnika | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Hosting tvrtka Avalon vlasniku 10.000-te domene poklonit će izradu web stranica u vrijednosti preko 10.000 kuna.

Piramida implementirala SAP Business All-in one

Ugovor o implementaciji SAP Business All-in one rješenja potpisali su Krešimir Hlede, direktor Piramida d.d. i Vedrana Momirski-Jurleka, direktorica Poslovnih sustava S&T Hrvatska d.o.o., implementatora projekta.

GDI-jev sustav za upravljanje vodama BiH i RS u četvrtoj fazi

GDi Gisdata, jedna od vodećih tehnoloških tvrtki u regiji te najveća tvrtka za geoinformatiku u srednjoj i jugoistočnoj Europi, uspješno je završila treću fazu projekta te potpisala ugovor za izradu četvrte faze uspostave integriranog informacijskog sustava za upravljanje vodama na sveukupnom području Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Osijek prvi grad u Hrvatskoj s 4G brzinama

Da Vip mreža po ničemu ne zaostaje za svjetskim standardima potvrđuje činjenica da je Osijek prvi grad u kojem su daljnjom nadogradnjom sustava već dostupne 4G brzine od 42 Mbps dok je u ovom trenutku čak 17 hrvatskih gradova pokriveno HSPA+ tehnologijom koja omogućuje surfanje brzinom do 21 Mbit/s.

Sense Consulting potpisao sporazum s institutom Hrvoje Požar

Sense Consulting potpisao sporazum s institutom Hrvoje Požar | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Tvrtka Sense Consulting i Energetski institut Hrvoje Požar potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji na projektima energetskog planiranja, energetske učinkovitosti, korištenja obnovljivih izvora energije i zaštite okoliša.

Novi ugovori Ericssona NT u Crnoj Gori

Novi ugovori Ericssona NT u Crnoj Gori | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Ericsson Nikola Tesla potpisao je s Crnogorskim Telekomom nove ugovore vrijedne gotovo sedam milijuna kuna.

Oživjela Agrokorova IT tvrtka

Oživjela Agrokorova IT tvrtka | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Agrokorova tvrtka mStart telekomunikacije zapošljava 150 informatičara, a trenutno se bavi obavljanjem IT poslova za Agrokor.

Gavrilović bez spama zahvaljujući Combisu

Hrvatski sistem integrator Combis implementirao je u tvrtkama Gavrilović grupacije IronPort rješenje za zaštitu od neželjene elektroničke pošte. Uvođenjem ovog rješenja Gavrilović je osigurao bolju kontrolu nad elektroničkom poštom svih korisnika u tvrtkama iz grupacije - Gavriloviću, Dioni i Purisu.