Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Algebra predstavila novi kampus u Ilici

Algebra predstavila novi kampus u Ilici | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Uprava vodeće hrvatske IT edukacijske grupacije Algebra predstavila je na jučerašnjoj konferenciji novi kampus u Ilici 242, komentirala stanje na tržištu i predstavila jedinstveni ispitni centar za stjecanje brojnih certifikata.

Web portal pauza.hr širi ponudu na Varaždin

Web portal pauza.hr širi ponudu na Varaždin | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Web portal Pauza.hr koji korisnicima pruža mogućnost online naručivanja hrane iz njihovih omiljenih restorana i catering servisa nakon Zagreba i Rijeke širi se i na Varaždin.

King ICT u ožujku održava Dan otvorenih integracija

King ICT u ožujku održava Dan otvorenih integracija | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Dan otvorenih integracija 2010 održat će se u organizaciji King ICT-a 17. ožujka u Hotelu Antunović, u Zagrebu.

Avalon preuzeo konkurenta Fiuhost

Tvrtka Avalon d.o.o. preuzela je jednog od svojih konkurenata, tvrtku Fiuhost. Ugovor o preuzimanju potpisali su početkom mjeseca u Rijeci direktor tvrtke Avalon Tomislav Kokotić i direktorica tvrtke Fiuhost Elena Hranj. Detalji transakcije nisu objavljeni.

Novi Cisco certifikat u tvrtki Storm computers

Tvrtka STORM Computers prva je IT tvrtka na domaćem tržištu koja se, zahvaljujući sistematskoj edukaciji, može pohvaliti jednim zaposlenikom koji je nositelj dva CCIE certifikata, čime su još jednom potvrđena stručna znanja vezana uz izgradnju mreža za pružatelje usluga.

Naknade operatera HAKOM-u manje 10 posto

Temeljem javne rasprave, koja je zaključena 30. prosinca, i odluke Vijeća Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) od 31. prosinca, prihvaćen je novi Pravilnik o plaćanju naknada za obavljanje poslova HAKOM-a.

Vipnet i Cisco osigurali umrežavanje na Snježnoj kraljici

Vipnet i Cisco osigurali umrežavanje na Snježnoj kraljici | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Vipnet kao generalni sponzor slalomskih utrka Vip Snow Queen Trophy i ove je godine osigurao čitavo telekomunikacijsko rješenje za jedan od najvažnijih sportskih događaja u Hrvatskoj.

HG Spot postigao sporazum s ICF-om

HG Spot je postigao Sporazum o otplati duga po komercijalnim zapisima s ICF Investom, objavljeno je jučer na Zagrebačkoj burzi.

Combis najbolji partner za Oracle tehnologije

Combis je povodom dodjele nagrada, na godišnjoj konferenciji za partnere, primio nagradu za najboljeg partnera u području Oracle tehnologija u Hrvatskoj.

IBM predstavio inovacije koje će promijeniti gradove

IBM predstavio inovacije koje će promijeniti gradove | Tvrtke i tržišta | rep.hr

IBM je objavio popis inovacija koje će u idućih pet do deset godina promijeniti život u gradovima, a predviđanja uključuju vozila bez goriva, imunološki sustavi gradova i "žive" zgrade.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.