Kategorija: Tvrtke i tržišta

Rimac automobili predstavili budući kampus | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Rimac automobili predstavili budući kampus

HG Spot osmislio božićni drive-in

HG Spot je smislio rješenje za božićnu kupnju prema kojem kod preuzimanja poklona ne treba ni izaći iz auta.

Combis BI rješenja nudi u suradnji s nizozemskim NewFrontiersom

Combis BI rješenja nudi u suradnji s nizozemskim NewFrontiersom | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Sistem integrator Combis stekao je status prvog i jedinog hrvatskog partnera nizozemske tvrtke NewFrontiers, specijalizirane za BI (Business Intelligence) rješenja za SAP ERP (Enterprise Resource Planning) korisnike.

E-Health Croatia među 25 globalnih pametnih ICT rješenja

E-Health Croatia među 25 globalnih pametnih ICT rješenja | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Projekt informatizacije primarne zdravstvene zaštite u Hrvatskoj E-Health Croatia koji provodi Ericsson NT uvršten je u 25 najboljih u izvještaju naziva SMART 2020.

Gisdata Grupa u 2009. godini imala rast prihoda od 10 posto

Gisdata Grupa u 2009. godini imala rast prihoda od 10 posto | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Gisdata Grupa završava 2009. godinu s očekivanim ukupnim nekonsolidiranim prihodima od oko 145 milijuna kuna (skoro 30 milijuna USD), što je otprilike 10 posto rasta u odnosu na proteklu godinu kada su ukupni prihodi iznosili 130,97 mil. kn.

HG Spot se izvukao, a Vemil?

HG Spot se izvukao, a Vemil? | Tvrtke i tržišta | rep.hr

HG Spot se izvukao iz krize, dok situacija za Vemil još nije blistava - osječki radnici privatnom parnicom traže svoje plaće, a tvrtka Unusmedia koja koristi Vemilov brend ne priznaje reklamacije robe kupljene u Vemilu.

Saša Lončar ulazi u NO HG Spota

Nadzorni odbor HG Spota koji skupština društva sazvana za 14. siječnja 2009. godine tek treba potvrditi činit će Saša Lončar, Krunoslav Lisjak, Nenad Mećava, Morana Herak i Janko Stefanek.

Omega software organizirala projekciju filma Home (VIDEO)

Omega software je organizirala nefomalno druženje za svoje klijente, partnere i prijatelje uz projekciju dokumentarnog filma „HOME“, redatelja Yann Arthus-Bertranda i producenta Luca Bessona.

Panasonic kupio Sanyo

Japanska tvrtka Panasonic preuzela je većinski udio od 50,2 posto u konkurentskoj tvrtki Sanyo za 4,6 milijardi dolara, objavio je BBC.

Uskoro gotov projekt GISDATA grupe za IMLEK

GISDATA Grupa kroz svoju operativnu tvrtku GISDATA Beograd kao nosiocem posla,  u suradnji sa GISDATA Zagreb privodi u punu implementaciju projekt cjelovitog rješenja optimizacije poslovnih procesa i izgradnje GIS-baziranog informacijskog sustava za upravljanje, planiranje i optimizaciju logističke poslovne funkcije te satelitski nadzor voznog parka u industriji IMLEK, jednoj od vodećih mljekarskih tvrtki u regiji.

HG Spot dijeli 115 otkaza i kreće u restrukturiranje

HG Spot dijeli 115 otkaza i kreće u restrukturiranje | Tvrtke i tržišta | rep.hr

HG Spot je danas najavio restrukturiranje tvrtke, a na pressici održanoj u WMD centru najavljeno je oko 115 otkaza, novi brending i reorganizaciju tvrtke.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.