Proglašeni pobjednici Seedcampa

Proglašeni pobjednici Seedcampa

Pobjednički timovi ovogodišnjeg Seedcampa održanog u Londonu su Boxed Ice iz Velike Britanije, Branient iz Rumunjske, Codility iz Poljske, Erply iz Estonije, Patients know best iz Velike Britanije i Talasim, objavio je Techcrunch.

Tih šest timova ovog natjecanja namijenjenog Start-up tvrtkama osvojili su svaki po 50.000 funti za razvoj svog proizvoda, dok će zauzvrat pet do deset posto vlasništva u projektu pripasti Seedcampu. Osim njih, u SAD su pozvani i timovi Advertag, Fabrically (ranije poznati pod nazivom World on a Hanger), Joobli, Pearl Systems i VouChaCha.

U finalu Seedcampa ove godine bili su i predstavnici hrvatske tvrtke Pet minuta na čelu s Viktorom Marohnićem, koji su sudeći po komentarima na Twitteru, jako zadovoljni viđenim. Više o njihovom projektu pročitaje u vezanim vijestima.

Seedcamp - izvrsna šansa za mlade internet poduzetnike

Londonski Seedcamp koji će se održati u rujnu izvrsna je prilika za male timove internet poduzetnika i developera, koji mogu osvojiti početni kapital ali i proširiti svoje znanje zahvaljujući brojnim svjetskim stručnjacima.

Hrvatski projekt Shout'em pozvan na londonski Seedcamp

Hrvatski web startup projekt Shout'Em jedan je od 40 startup projekata s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike izabranih za predstavljanje na Seedcamp-u u Londonu.