Kategorija: Tehno i IT

U tijeku DDoS napad na Inu? | Tehno i IT | rep.hr
Tehno i IT

U tijeku DDoS napad na Inu?

Google razvija programski jezik Noop

Google je razvio novi programski jezik Noop sličan Javi, namijanjen izvođenju na Java Virtual Machineu - računalnoj aplikaciji koja interpretira i kompajlira Java bytekod.

Telltale Games besplatno dijelio epizodu Monkey Islanda

Ponuda za besplatni download prve od pet epizoda igre Tales of Monkey Island vrijedila je do danas, 20.9. u devet sati ujutro, a iskoristili su je i neki posjetitelji ovog portala, s obzirom da smo ovaj članak objavili nekoliko sati prije spomenutog roka.

Varaždin dobio Institut za softversku ekonomiju

Varaždin dobio Institut za softversku ekonomiju | Tehno i IT | rep.hr

Neprofitni Međunarodni institut za softversku ekonomiju, inovacije i poduzetništvo osnovao je u Varaždinu, nakon Sjedinjenih Američkih Država i Londona, svoj treći centar koji će pomoći lokalnoj zajednici da iskoristi gospodarske potencijale za razvoj lokalne softverske industrije.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora

Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora | Tehno i IT | rep.hr

Tvrtka GSCREEN koja se predstavlja kao tvrtka koja proizvodi laptope s dva monitora, najavila je svoj model GSCREEN SPACEBOOK 2009, koji će imati dva identična 15,4 inčna ekrana, jedan pored drugoga.

Duracell proizveo uređaj za bežično punjenje

Duracell proizveo uređaj za bežično punjenje | Tehno i IT | rep.hr

Duracell je najavio kako će uskoro ponuditi liniju "Smart power" proizvoda, koja će sadržavati uređaju poput bežičnog punjača baterija, piše itpro.co.uk

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa | Tehno i IT | rep.hr

Nokia Booklet 3G prvi je laptop koji je u 25 godina postojanja proizvela Nokia, trenutni lider u industriji mobilnih telefona.

Microsoftu zabranjena prodaja Worda

Microsoft je kažnjen sa 290 milijuna dolara kazne i zabranom prodaje poznatog tekst procesora Word, nakon što je federalni sud donio presudu u korist kanadske tvrtke i4i, piše PC Magazine.

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje | Tehno i IT | rep.hr

Uspjeh hrvatskih informatičara na ovogodišnjoj olimpijadi u bugarskom Plovdivu nadmašio je sve dosadašnje - hrvatski srednjoškolci osvojili su jednu zlatnu i tri srebrne medalje.

Google pokrenuo kampanju usmjerenu na male i srednje tvrtke

Googleova nova kampanja pokrenuta ovih dana u četiri američka velegrada (New York, San Francisco, Boston i Chicago) malim i srednjim tvrtkama poručuje "go Google".

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.