Predstavljena web stranica Vesne Pusić

Predstavljena web stranica Vesne Pusić

Web stranica predsjedničke kandidatkinje Vesne Pusić predstavljena je danas u novinarskom domu na pressici koja je označila i njezin službeni početak kampanje.

Stranica ove predsjedničke kandidatkinje koja prema anketama ulazi u najjačih pet kandidata po ničemu ne iskače u odnosu na konkurentske, osim narančastom bojom koju će Pusić očito što više koristiti u kampanji. Pregledom ponuđenih opcija primjetili smo kako su trenutno prisutni i problemi s brzinom učitavanja, nepostojanjem svih sadržaja i sličnim greškama, no vjerujemo kako će one s vremenom biti uklonjene.

Naš dojam je kako unatoč tome što je Pusić prisutna i na Facebooku, a svojevremeno je vodila i blog, Internet ipak ne doživljava kao svoj teren, što je veliki minus uzme li se u obzir da cilja na urbane i moderne glasače.

Prema podacima iz impressuma, stranicu je izradila tvrtka Info izlog d.o.o. među čijim radovima ima i poznatih portala kao što su javno.com, skijanje.hr, zdravlje.hr i druge.

Web stranicu Vesne Pusić možete pronači na domeni predsjednica.com

Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića

Brzo nakon najave kandidature Nadana Vidoševića na predsjedničkim izborima 2010. godine, na webu je pokrenuta i njegova web stranica.

Web stranice predsjedničkih kandidata

Nadmetanje budućih predsjedničkih kandidata sve je primjetnije, što nas je motiviralo da pogledamo koji od kandidata su već zastupljeni i na internetu.

Pokrenuta Josipovićeva web stranica

Web stranica SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića predstavljena je jučer na pressici Josipovićevog izbornog stožera u Importanne galeriji.

Marko Rakar: Web kampanja Josipovićevog stožera nije niti počela

Marka Rakara, u Internet krugovima poznatijega pod nadimkom Mrak, upitali smo nekoliko pitanja vezanih uz njegovo vođenje Internet kampanje SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića.