Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića

Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića

Brzo nakon najave kandidature Nadana Vidoševića na predsjedničkim izborima 2010. godine, na webu je pokrenuta i njegova web stranica.

Informacija o pokretanju Vidoševićevog weba došla je sa Facebook stranice poznatog hrvatskog PR stručnjaka Krešimira Macana, za kojeg se može naslutiti kako će voditi Vidoševićevu kampanju.

Iako Macan inače objavljuje linkove na stranice svih kandidata, detalji stila i činjenica da je istovremeno počela Vidoševićeva kampanja na Facebooku ukazuju na to da je Vidoševićev PR u kampanji ili barem njezinom Internet dijelu Macan, koji je na prošlim lokalnim izborima vodio kampanje Željka Keruma, Borisa Miletića i Ivana Jakovčića.

Među brojnim komentarima na Macanovoj stranici, zanimljiv je i onaj Bugovog novinara Dragana Petrica, koji je sa žaljenjem primjetio kako nitko od kandidata niti na prošlim lokalnim izborima niti na ovim predsjedničkima ne vodi dovoljno dobru kampanju na Internetu, koja bi po njegovom mišljenju mogla biti presudna za aktiviranje neodlučnih birača. "Letica i Kregar vodili su internetske kampanje amatrski i nepripremljeno, neplanirano i nerazrađeno" napisao je Petric, koji je njihove kampanje nazvao copy/pasteom Obame na površinskoj, ali ne i dubinskoj razini.

Vidoševićevu web stranicu koja ničim ne odskače od prosjeka, a još nije u potpunosti ni završena, možete pronaći na NadanVidosevic.com Iako nismo doblii upozorenje o virusu na web stranicama Nadana Vidoševića, vrijedi spomenuti kako pokretač studentskog oglasnika Tomislav Car putem Twittera upozorava da je Vidoševićeva stranica zaražena virusima.

Izborna borba na internetu najjača do sada

Borba političkih suparnika na internetu ove godine u Hrvatskoj je jača nego ikad, a angažiranje stručnjaka koji osim izrade web stranice vodi strategiju nastupa na internetu postalo je pravilo a ne iznimka.