Hrvoje Appelt pokrenuo projekt "STOP napadima na novinare"

Novinar Hrvoje Appelt koji je nedavno dobio otkaz te je javno svjedočio o sprezi politike i kriminala, pokrenuo je projekt čiji je cilj zaustaviti daljnje napade na novinare.

Crobex od ostavke do petka pao 9,02 posto

Crobex od ostavke do petka pao 9,02 posto | Financije | rep.hr

Burzovni indeks Crobex izgubio je u petak na vrijednosti 3,28 posto i završio na 1725,37 bodova, što od trenutka ostavke premijera Sanadera predstavlja pad od 9,02 posto.

VIDEO: Kako su uspješni došli do uspjeha?

Analitičar Richard St. John godinama je istraživao kako uspješni ljudi tumače svoj uspjeh i potom je to sažeo u trominutni video.

Oracle planira 1000 otkaza u Europi

Francuska unija sindikata objavila je kako Oracle u Europi planira podijeliti do 1000 otkaza, piše WSJ.

Dva studenta pokrenula job site spremacica.com

Dva studenta pokrenula job site spremacica.com | Internet | rep.hr

Novi job portal specijaliziran za pronalaženje zaposlenika u ugostiteljstvu ili domaćinstvu prije tri tjedna pokrenuli su studenti Bojan Herceg i Antonio Perić.

Stopa nezaposlenosti u SAD-u najviša u zadnjih 26 godina

Stopa nezaposlenosti u SAD-u najviša je u zadnjih 26 godina - 9,5 posto - a samo u lipnju otkaze je dobilo 467.000 zaposlenika, piše Miami Herald.

Dodijeljeno 10.000 stipendija Erasmus Mundus

Europska komisija je upravo dodijelila 10,000 novih stipendija koje će se financirati iz programa Erasmus Mundus za akademsku godinu 2009-2010. 

Dan nakon Sanaderove ostavke Crobex pao još 2,02 posto

Dan nakon Sanaderove ostavke Crobex pao još 2,02 posto | Financije | rep.hr

Crobex je nastavio jučerašnji pad te je do zatvaranja Burze izgubio na vrijednosti 2,02 posto završivši na 1763,80 bodova.

Filip Višić prelazi u Adlink Media Croatia

Marketing menadžer Filip Višić poznat prvenstveno po suvlasništvu u nekoliko web portala, ovih dana iz Allianz Directa prelazi na novu poziciju u tvrtki AdLINK Media Croatia.

Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.