Eurosuper 7,45 kuna, Eurodizel 6,88

Višetjedno padanje cijena goriva zaustavljeno je današnjim poskupljenjem koje donosi gorivo nekoliko lipa skuplje nego prošlog tjedna.

Porast nezaposlenosti u rujnu

Krajem rujna u Zavodu su evidentirane 259.193 nezaposlene osobe, odnosno 8.188 osoba (3,3 %) više nego prethodni mjesec, a 36.976 osoba (16,6 %) više nego u rujnu 2008. godine.

Željko Riha: Mnogi kandidati su prozirni, koriste Internet samo radi kampanje

Željko Riha: Mnogi kandidati su prozirni, koriste Internet samo radi kampanje  | Internet | rep.hr

Kako izgleda vođenje Internet kampanje predsjedničke kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt, upitali smo njezinog koordinatora internetske kampanje Željka Rihu, jedinog predstavnika predsjedničkog kandidata koji se odazvao pozivu na TweetUp. 

Zlatni medo okupio 50-ak Twitter korisnika

Zlatni medo okupio 50-ak Twitter korisnika | Internet | rep.hr

Druženje najzagriženijih hrvatskih Twitteraša održalo se danas u pivnici Zlatni Medo, a na TweetUp je ovaj put došlo oko 50 ljudi.

Konferencija "Vođenje projekata u krizi" u studenom u Zagrebu

Regionalna  konferencija „PMI Forum 2009“ s temom "Vođenje projekata u krizi" održat će se u organizaciji Udruge za projektni menadžment 11. studenoga 2009. u hotelu Panorama u Zagrebu.

Dodano komentiranje članaka na portalu rep.hr

Registrirani korisnici portala rep.hr od prekjučer mogu komentirati članke na portalu, što do sada nije bilo moguće.

Čemu bluetooth kad podatke možete prenijeti rukom

Čemu bluetooth kad podatke možete prenijeti rukom | Tehno i IT | rep.hr

Bežični prijenos podataka kroz ljudsko tijelo prijenos je koji je ALPS osmislio još prije godinu dana, no sada u njega ulažu velike tvrtke poput DoCoMO-a, objavio je ubergizmo.com

TEDxZagreb odgođen za siječanj

Samostalno organizirani TED događaj koji se trebao održati u studenom u Zagrebu odgođen je za siječanj 2010. godine, objavljeno je na web stranicama TEDxZagreba.

Zbog komentara na blogu kažnjen zatvorom

Novinar i bloger Damir Fintić osuđen je na 20 dana zatvora zbog klevete bivšeg vukovarskog gradonačelnika i zastupnika HDZ-a Vladimira Štengla, objavio je Novi list.

Kakve lozinke ljudi koriste?

Listu ukradenih lozinki s mail servisa Hotmail anonimni korisnik objavio je na Internetu, a portal Acunetix.com objavio je popis najčešće korištenih lozinki.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.