Devet dodatnih kvaliteta za uspjeh u karijeri

Uspjeh u životu je relativan, a za poslovni su potrebni upornost, težak rad, i druge slične osobine, ali i neke posebnosti koje će pomoći da se istaknete. Donosimo devet karakteristika koje je za portal dumblittleman.com izvdojio Amit Gupta, autor knjiga o preofesionalnom razvoju.

Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića

Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića | Internet | rep.hr

Brzo nakon najave kandidature Nadana Vidoševića na predsjedničkim izborima 2010. godine, na webu je pokrenuta i njegova web stranica.

Dio korisnika dva sata bio bez Gmaila

Google se ispričao zbog dvosatnog prekida Gmailu tijekom jučerašnjeg dana, piše Guardian.

Bankrotirao SkyEurope, putnici ostali na aerodromima

Bankrotirao SkyEurope, putnici ostali na aerodromima | Ostale vijesti | rep.hr

Slovačka niskobudžetna zrakoplovna tvrtka SkyEurope, bankrotirala je jučer, te je od danas obustavila sve svoje letove, što je zateklo brojne turiste koji imaju povratne karte s brojnih destinacija uključujući Hrvatsku.

Seminar o web stranicama za poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira dvodnevni  seminar „Web stranica - stvarna potreba ili tehnološki hir“.

Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora

Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora | Tehno i IT | rep.hr

Tvrtka GSCREEN koja se predstavlja kao tvrtka koja proizvodi laptope s dva monitora, najavila je svoj model GSCREEN SPACEBOOK 2009, koji će imati dva identična 15,4 inčna ekrana, jedan pored drugoga.

Bugarska domaćin e-Business i e-Marketing sajma Webit

E-Business & e-Marketing sajam Webit, prvi je sajam te vrste koji obuhvaća cijelu regiju jugoistočne Europe, a održat će se 7. i 8. listopada u Bugarskoj. Organizator događaja je e-Academy.

Omega software ponudila studentske prakse

Omega software je u okviru akademske suradnje sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa primila na dvotjednu stručnu praksu u odjel marketinga Mateju Stepančić, studenticu četvrte godine.

Eurosuper malo jeftiniji, Eurodizel bez promjene

INA je u ponoć počela primjenjivati nove cijene benzina: Eurosuper 95 pojeftinio je na 7,80 kuna, cijena Eurodizela ostaje nepromijenjena, dok je autoplin skuplji i sada litra košta 4,16 kuna. 

Igudesman and Joo u Dubrovniku 6. rujna

Poznati zabavljači Aleksey Igudesman i Richard Hyung-ki Joo koji su svijet osvojili svojim originalnim preradama uglavnom klasičnih glazbenih djela i ove godine imaju nastup u Hrvatskoj, i to u Dubrovniku šestog rujna.