Zuckerberg ipak uspio s Metaverseom? Demonstrirao revolucionarne Codec avatare. | Tehno i IT | rep.hr
Tehno i IT

Zuckerberg ipak uspio s Metaverseom? Demonstrirao revolucionarne Codec avatare.

Tko su najpopularniji Twitter korisnici prema Cvrku?

Nedavno osnovani servis Cvrk.org imenik je koji na jednom mjestu okuplja hrvatske Twitter korisnike sa svrhom lakšeg praćenja korisnika iz Hrvatske koji pišu o sadržaju određene tematike.

Ponovno pad cijena goriva

Cijene goriva pale su i ovog tjedna, pa je tako litra eurosupera 95 sada 7,55 kuna, a eurodizela 6,98 kuna.

Polovica Britanaca koristi istu lozinku za različite portale

Gotovo polovica Britanaca (46 posto) koristi istu lozinku za pristup Internet bankarstvu, online trgovini i društvenim mrežama, rezultati su CPP-ovog istraživanja koje je objavio Telegraph.co.uk

10 najduhovitijih isječaka na Youtubeu

Izbor najduhovitijih deset video isječaka na Youtubeu nije bio nimalo lak i ne isključujemo mogućnost da nam je nešto promaklo, no sigurni smo da će vam ono što smo izabrali pružiti pola sata dobre zabave.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Red Carpet popularizirao Twitter

Red Carpet popularizirao Twitter | Internet | rep.hr

Red Carpet Nove tv se u sinoćnjoj emisiji dotaknuo društvene mreže Twitter i njezine popularnosti u Showbiz krugovima, a emisija je i otvorila svoj kanal na toj društvenoj mreži.

Projekt Tomislava Cara zove se Agencija Portali

Agencija Portali ime je projekta čija je svrha zajedničko obraćanje specijaliziranih portala oglašivačima, a čiju prodaju će voditi Tomislav Car.

Koncert za slobodu medija odgođen zbog kiše

Loša vremenska prognoza za subotu 12. rujna 2009. godine razlog je otkazivanja koncerta Probudi se, koji se u organizaciji Hrvoja Appelta trebao održati na Bundeku.

Boško Matković novi predsjednik uprave NCL grupe

Boško Matković novi predsjednik uprave NCL grupe | Karijere | rep.hr

Nedavno smijenjeni direktor zračne luke Zagreb Boško Matković, imenovan je za predsjednika uprave NCL grupe, najpoznatije po tjedniku Nacional.

Web start konferencija odgođena za 2010. godinu

Web start konferencija odgođena za 2010. godinu | Edukacija i događanja | rep.hr

Web.start konferencija odgođena je i neće se održati u listopadu ove godine kako je planirano, objavio je organizator Berislav Lopac na web stranici ini.hr