Europa odobrila prodaju Photomatha Googleu | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Europa odobrila prodaju Photomatha Googleu

Varga najbolji predavač šeste Web::Strategije

Miroslav Varga iz Osijeka najbolji je predavač šeste Web:Strategije prema ocjenama publike, objavljeno je na službenim stranicama konferencije.

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal | Internet | rep.hr

Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba i Shopping city d.o.o. iz Beograda objavili su Shop in Beograd portal na adresi www.shop-in-beograd.com i pokrenuli prvi specijalizirani regionalni online projekt povezujući tako dva najjača shopping centra Zagreb i Beograd.

Nova Uprava radija 101 najavila novi web portal

Web portal Radio 101 bit će redizajniran prvog veljače, najavio je u razgovoru na tom radiju novi direktor Drago Perić.

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Što Google nudi po pitanju online promocije predstavili su danas Googleov predstavnik za Hrvatsku Hrabren Suknaić i članica Googleovog AdWords tima iz Dublina Zrinka Opasić tijekom 90 minutnog predavanja u prostorijama HGK unutar poslovnog centra Almeria koje je organizirala udruga hrvatskih developera CROWD.

Sense Consulting i Ruđer Inovacije dogovorili dugoročnu suradnju

Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj suradnji, tvrtke Sense Consulting i Ruđer Inovacije uspostavljaju suradnju na zajedničkim projektima u sektoru istraživanja, razvoja i komercijalizacije inovacija.

IT Poslovi u Hrvatskoj (2)

IT Poslovi u Hrvatskoj (2) | Zapošljavanje | rep.hr

Popis hrvatskih IT tvrtki koje primaju životopise i u trenutku dok nemaju raspisan natječaj za posao nastavljamo navođenjem još deset takvih tvrtki.

Zaslužuje li Darko Petričević nagradu CROMA-e?

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA podijelilo je svoje godišnje nagrade, a među nagrađenima je i Darko Petričević čija tvrtka je na Internetu predmet kritika zbog lošeg odnosa prema radnicima.

Prosječna hrvatska plaća u rujnu 5236 kuna

Prosječna hrvatska plaća u rujnu iznosila je 5236 kuna neto, odnosno 7569 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku.

Novi web Vojka Obersnela koštao je 24.000 kuna

Novi web Vojka Obersnela koštao je 24.000 kuna | Internet | rep.hr

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji predvodi hrvatske gradonačelnike po razumijevanju u moderne tehnologije, dobio je novu web stranicu.

Osijek: Kako pokrenuti zadrugu i koristiti Internet u njenom poslovanju

U okviru projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Centar za poduzetništvo Osijek u suradnji s Hrvatskim savezom zadruga organizira seminar „Zadružno poduzetništvo“.