Sve bitno o natječaju za sufinanciranje električnih vozila koji starta 27. lipnja 2022. godine | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Sve bitno o natječaju za sufinanciranje električnih vozila koji starta 27. lipnja 2022. godine

VIDEO: Kako iznervirati ispitivača na intervjuu za posao?

Izvrstan šaljivi video na engleskom jeziku nasmijat će mnoge i pokazati što sve nije poželjno napraviti na razgovoru za posao.

Potresi kod Posušja i Zadra

Dalmaciju su danas pogodila dva potresa - u 12:54 dogodio se potres s epicentrom između Nina i Selina na zadarskom području, a u 13:20 drugi potres čiji je epicentar bio kod Posušja u BIH.

Američki bogataš Stanford optužen za prijevaru tešku sedam milijardi dolara

Američki bogataš Stanford optužen za prijevaru tešku sedam milijardi dolara | Financije | rep.hr

Teksaški bogataš Allen Stanford i pet pomagača optuženi su za piramidalnu prijevaru tešku sedam milijardi dolara, piše Bloomberg.

Crobex tjedan završio na 1922,24 boda

Crobex tjedan završio na 1922,24 boda | Financije | rep.hr

Crobex je petak završio na 1922,24 boda, odnosno 0,65 posto većoj vrijednosti nego u četvrtak.

Prometne informacije za vikend 19. do 22. lipnja

Kako će mnogi građani produženi vikend 19. do 22. lipnja iskoristiti za putovanja, donosimo korisne informacije o stanju na cestama iz članka koji je danas objavio HAK.

 

Microsoft priprema besplatni antivirusni program

Microsoft priprema besplatni antivirusni program | Internet | rep.hr

Beta verzija Microsofotovog antivirusnog programa pod nazivom Microsoft Security Essentials bit će dostupna za download od 23. lipnja 2009. godine, piše tgdaily.com

Kazna za postavljanje nekoliko ilegalnih mp3-ca 1,92 milijuna dolara

Samohranoj majci iz Minnesote koja je preko interneta putem Kazaae postavila 24 ilegalna mp3-a sud u Minneapolisu u ponovljenom suđenju dosudio je kaznu od nevjerojatnih 1,92 milijuna dolara, piše nytimes.com.

HT pozitivno djelovao na Crobex

HT pozitivno djelovao na Crobex | Financije | rep.hr

Skokovi i padovi Crobexa obilježili su gotovo svaki dan na Burzi u proteklo vrijeme, ali ne i danas - burzovni indeks završio je na 1909,79 bodova što je samo 0,27 posto više od jučerašnje vrijednosti uz promet od 39,7 milijuna kuna.

Nebojša Pongračić najbolje riješio Omegin zadatak na FOI-u

U okviru projekta FOI CORE na Fakultetu organizacije i informatike koji za cilj ima povezivanje poslovne zajednice i studenata fakuteta koji će kroz godinu-dvije biti u potrazi za poslom, Omega software je sudjelovala u kategoriji Information Technology Challenge – programiranje. 

Hrvoje Appelt hrabro otkrio veze kriminala, vlasti i EPH

Niz primjera očite korupcije i sprege državnog vrha i medija po pitanju prikrivanja iste istaknuo je novinar Hrvoje Appelt na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, što je u medijima prošlo gotovo neprimjećeno.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.