Šibenik dobio poslovnicu HPB-a

Poslovnica Hrvatske poštanske banke, prva u Šibensko-kninskoj županiji, otvorena je jučer u Zadarskoj ulici u Šibeniku.

Kako je u svom pozdravnom govoru naglasio Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, do sada su se usluge HPB-a u Šibeniku mogle obavljati u Hrvatskoj pošti, no danas Šibenik dobiva specijaliziranu poslovnicu koja će građanima i gospodarstvenicim moći kvalitetno odgovoriti na sve zahtjeve suvremenog bankarstva.

Ispred Grada Šibenika nazočne je pozdravio Tomislav Jukić, zamjenik gradonačelnice te izrazio zadovoljstvo što Hrvatska poštanska banka svoju prvu poslovnicu u Šibensko-kninskoj županiji otvara upravo u Šibeniku, te što svoj poslovni interes usmjerava upravo prema Šibeniku. „Drago nam je i što je jedan lokacijom atraktivan prostor stavljen u funkciju i reprezentativno uređen. Vjerujem da je i projekt uređenja Starog pazara prošle godine, a za koji je Grad Šibenik izdvojio značajna financijska sredstva, privukao poslovne subjekte u ovaj dio grada, pa tako i HPB, te ga učinio frekventnijim“, naglasio je dogradonačelnik Jukić te HPB-u poželio dobrodošlicu u Šibenik.

U ime Šibensko-kninske županije otvaranje poslovnice HPB-a pozdravio je zamjenik župana Željko Šimunac. Nakon pozdravnih govora, predsjednik Uprave Josip Protega uručio je donaciju Draganu Zlatoviću, ravnatelju Šibenskog kazališta, u svrhu potpore Međunarodnom dječjem festivalu. Prostor HPB-a blagoslovio je šibenski biskup mons. Ante Ivas.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: