Šibenik dobio poslovnicu HPB-a

Poslovnica Hrvatske poštanske banke, prva u Šibensko-kninskoj županiji, otvorena je jučer u Zadarskoj ulici u Šibeniku.

Kako je u svom pozdravnom govoru naglasio Josip Protega, predsjednik Uprave HPB-a, do sada su se usluge HPB-a u Šibeniku mogle obavljati u Hrvatskoj pošti, no danas Šibenik dobiva specijaliziranu poslovnicu koja će građanima i gospodarstvenicim moći kvalitetno odgovoriti na sve zahtjeve suvremenog bankarstva.

Ispred Grada Šibenika nazočne je pozdravio Tomislav Jukić, zamjenik gradonačelnice te izrazio zadovoljstvo što Hrvatska poštanska banka svoju prvu poslovnicu u Šibensko-kninskoj županiji otvara upravo u Šibeniku, te što svoj poslovni interes usmjerava upravo prema Šibeniku. „Drago nam je i što je jedan lokacijom atraktivan prostor stavljen u funkciju i reprezentativno uređen. Vjerujem da je i projekt uređenja Starog pazara prošle godine, a za koji je Grad Šibenik izdvojio značajna financijska sredstva, privukao poslovne subjekte u ovaj dio grada, pa tako i HPB, te ga učinio frekventnijim“, naglasio je dogradonačelnik Jukić te HPB-u poželio dobrodošlicu u Šibenik.

U ime Šibensko-kninske županije otvaranje poslovnice HPB-a pozdravio je zamjenik župana Željko Šimunac. Nakon pozdravnih govora, predsjednik Uprave Josip Protega uručio je donaciju Draganu Zlatoviću, ravnatelju Šibenskog kazališta, u svrhu potpore Međunarodnom dječjem festivalu. Prostor HPB-a blagoslovio je šibenski biskup mons. Ante Ivas.