Omega i M SAN nastavili suradnju

Informatička tvrtka Omega software i M SAN grupa nastavili su suradnju nadogradnjom ERP rješenja Imperios u svim tvrtkama unutar M SAN grupe – ukupno njih sedamnaest.

M SAN grupa d.d. bavi se distribucijom računalnog hardwarea, softwarea i potrošačke elektronike, a već  je sedam godina zadovoljni korisnik poslovnog IT rješenja tvrtke Omega software što je potvrđeno i 2007. godine kada je grupacija u sve svoje tvrtke u regiji uvela poslovno rješenje Imperios.

Projekt nadogradnje poslovnog rješenja Imperios trajao je ukupno tri mjeseca te je obuhvatio sedamnaest tvrtki unutar M SAN grupe. Ovako izrazito poslovno orijentiranoj tvrtki, spomenuto rješenje pruža podršku u segmentima prodaje i komercijale, financijskog i skladišnog poslovanja, evidencije dugotrajne imovine, kontrolinga te ostalih važnih dijelova poslovanja. Spomenutom nadogradnjom, poslovni sustav grupacije unaprijeđen je novim modulima koji će pomoći poboljšanju efikasnosti i unaprjeđenju poslovnih procesa.

„Ovim projektom zaokružena je cjelina uspješnog poslovanja M SAN grupe te smo izuzetno zadovoljni što svojim poslovnim rješenjem na najvišoj razini podržavamo njen rast“ izjavio je Marko Posavec, voditelj projekta u Omega software.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: