Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu

Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu

Svi potencijalni kupci imat će mogućnosti testirati Citroën C3 Picasso na danima otvorenih vrata koji će se održati od 20. do 25. travnja 2009. godine kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën. 

Povodom proslave lansiranja Citroën C3 Picassa na hrvatsko tržište, zastupnik je pripremio specijalne pogodnosti za kupce ostalih osobnih vozila Citroën uz popuste do primamljivih 50.000 kn.

Citroën C3 Picasso stigao je na prodajna mjesta 14. travnja 2009. godine s promotivnom cijenom već od 96.900 kn. U ponudi je s tri razine opremljenosti: Pack, Confort i Exclusive, dva benzinska motora 1.4 VTi 95 i 1.6 VTi 120 te dva dizelska motora 1.6 HDi 92 i 1.6 HDi 110 FAP.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: