10.000 dolara nagrade za developere

10.000 dolara nagrade za developere

Microsoftovo natjecanje za developere Will Code for Green nudi nagradu od 10.000 dolara za najbolju web aplikaciju o ekonomiji ili ekologiji.

Zadatak aplikacije je pomoći ljudima u situaciji krize u globalnoj ekonomiji ili unaprjeđivati ekologiju Zemlje. Glasovanje za favorite trajat će do 12. kolovoza 2009. godine.

Prema pravilima natjecanja, aplikacija mora koristiti Bingov API (interfejs za programiranje aplikacije).

Nažalost, natjecanje je predviđeno samo za legalne rezidente SAD-a. Dvije nagrađene aplikacije bit će proglašene pobjednicima na gnomedex.com tehnološkoj konferenciji.

http://willcodeforgreen.gnomedex.com/

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: