T-Zombix ugasio blog

Bloger T-Zombix ugasio je svoj blog, a iz poruke na samom blogu nije jasno hoće li se vratiti pisanju nekon nekog vremena.

Riječ je o jednom od poznatijih hrvatskih blogera, koji se proslavio pisanjem protiv T-HT-a, koji je zbog usporedbe tvrtke s nacističkim pokretom i predsjednila Uprave Mudrinića s Hitlerom svojevremeno angažirao i policiju koja je otkrila njegov identitet.

T-Zombix je na svom blogu pisao kritički o drugim pojavama u IT-u i državi, zbog čega je među svojim čitateljima doživljavan kao borac za pravdu. Njegove priče su znale poslužiti i kao povod za reportaže i u najgledanijim emisijama poput HRT-ovog dnevnika, a jedno vrijeme je pisao blog u sklopu portala Jutarnji.hr


Twitter je pun komentara o prestanku pisanja njegovog bloga, a neki su njegov odlazak usporedili sa Sanaderovim, ciljajući pri tome na manjak obrazloženja o odlasku.

Na njegovom blogu nije moguće prići arhivi, a dok se iz poruke na engleskom jeziku može naslutiti kako će se u nekom trenutku vratiti pisanju bloga, iz poruke na hrvatskom ne stječe se takav dojam jer piše "Odoh malo nešto raditi, ovo s bloganjem je bezveze, a postalo je i štetno u zadnje vrijeme uz to što ne donosi baš nikakvu korist i oduzima vrijeme."