Sporcle.com - vrhunski kvizovi iz niza područja

Niz zanimljivih kvizova na engleskom jeziku koji se može pronaći na web stranici sporcle.com nešto je što svi kvizomani koji drže do sebe nikako ne bi smjeli propustiti.

Među velikim brojem područja vjerojatno je najzanimljivije ono geografsko, koje može izvrsno poslužiti za poboljšanje zemljopisnih znanja.

Posjetiteljima iz Hrvatske će vjerojatno trebati neko vrijeme da prihvate engleske pojmove - npr. neće se svi sjetiti kako se Kirgistan piše Kyrgyzstan, a Malezija Malaysia - a među kvizovima će se naći i poneki amerikocentrični, ali kad se to zanemari na sprocle.com se mogu pronaći sati i sati zabave i edukacije.

Iako je najbolje započeti nekim općim kvizom kako biste se prisjetili država svijeta i slično, rep.hr izdvaja jedan ekonomski i jedan računalni. 

Ukoliko želite odgovoriti na pitanje koje države proizvode najviše nafte kliknite ovdje, a ukoliko naslućujete da možete pogoditi bar dio najposjećenijih web stranica u SAD-u i Velikoj Britaniji, ovdje.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: