Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu

Najjači hrvatski glazbeni portal muzika.hr premašila je u rujnu 100.000 posjetitelja prema Google Analitics statistici, objavljeno je na toj stranici.

Muzika.hr neovisni je i specijalizirani portal koji postoji već osam godina, a u rastu posjećenosti pomoglo joj je i stvaranje foruma, fotogalerije, koncertne liste, praćenja noćnog života, veliki broj nagradnih igara te praćenje događanja u glazbi.

Gemiusova statistika koja obuhvaća samo posjete iz Hrvatske a i inače slovi za nešto strožu vjerojatno će i u rujnu biti znatno manja od Googleove, s obzirom da je Muzika sa 56.867 posjetitelja u kolovozu prema ovoj statistici držala 67. mjesto po broju mjesečnih unique visitora.

S obzirom na najavu "novog ruha", portal očito čeka i skori redizajn.

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net

Edu Plovanića koji je na čelu Bend Medie koja obuhvaća tri poznata portala: Muzika.hr, Filmski.net i Booksa.hr specijalno za rep.hr upitali smo što je potrebno za komercijalni uspjeh portala u Hrvatskoj.

Gemius u kolovozu: Gorila.hr popeo se za 15 mjesta

Skok EPH-ovog portala Gorila.hr sa 37. na 22. mjesto najveća je promjena u vrhu Gemiusove ljestvice posjećenosti hrvatskih portala u kolovozu.