Otvorena rep.hr stranica na facebooku

Rep.hr stranica na facebooku služit će za lakšu komunikaciju između korisnika i portala, kao dodatni kalendar za događaje u računalnom i ekonomskom svijetu, a na njoj će povremeno biti moguće osvojiti i neke manje nagrade.

Za početak dijelimo pet usb stickova kapaciteta 2 GB onim korisnicima koji dovedu nove obožavatelje u skladu s pravilima objavljenima na našoj facebook stranici.

Nadamo se da će stranica postati i mjesto za moguće rasprave o poslovima u računalnom i ekonomskom sektoru i za najavu događanja te vrste. Zid s porukama će biti moderiran kako bi se izbjeglo zatrpavanje nepotrebnim sadržajem.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: