Dobrodošli na rep.hr

Poštovani posjetitelji, pred vama je web portal rep.hr, prvi specijalizirani job site za računalne i ekonomske poslove koji će osim oglasa za posao donositi i članke s istog područja.

Ideja portala je pružiti posjetiteljima informacije iz računalnog i ekonomskog svijeta uz istovremeno serviranje oglasa za posao na koje posjetitelji mogu potrošiti znatno manje vremena nego na drugim portalima takve vrste.

To smo postigli na više načina, a prvi je vidljiv već na naslovnici gdje svi jumbo i veliki oglasi imaju male ikone, koje - kad se preko njih prijeđe kursorom miša (mouseover) pružaju osnovne informacije o pojedinačnom oglasu. Na taj način posjetitelj izbjegava uzaludno klikanje na oglase koji nisu u skladu s njegovim znanjem iskustvom i interesima. 

Logirani posjetitelji imat će dodatnu prednost, koja će posebno doći do izražaja kad na portalu bude više oglasa. Unosom podataka prilikom prvog logiranja otvara se mogućnost korištenja stranice "poslovi po mjeri" gdje se sortiraju upravo oni oglasi koji najviše odgovaraju posloprimcu. Ovaj sustav još nije dovoljno testiran, te se ispričavamo ukoliko u početku ne bude radio savršeno.

Naš cilj je stvoriti idealan site za obje strane - i posloprimce i poslodavce - te smo spremni na sve sugestije koje idu na obostrano zadovoljstvo ovih strana.

Posloprimcima nudimo i mogućnost prijevoda CV-a na engleski jezik, dok poslodavcima nudimo usluge prevođenja (s naglaskom na stručnost u računalnom i ekonomskom području) kao i mogućnost angažiranja brojnih televizijskih voditelja za korporativne događaje svake vrste.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: