Dobrodošli na rep.hr

Poštovani posjetitelji, pred vama je web portal rep.hr, prvi specijalizirani job site za računalne i ekonomske poslove koji će osim oglasa za posao donositi i članke s istog područja.

Ideja portala je pružiti posjetiteljima informacije iz računalnog i ekonomskog svijeta uz istovremeno serviranje oglasa za posao na koje posjetitelji mogu potrošiti znatno manje vremena nego na drugim portalima takve vrste.

To smo postigli na više načina, a prvi je vidljiv već na naslovnici gdje svi jumbo i veliki oglasi imaju male ikone, koje - kad se preko njih prijeđe kursorom miša (mouseover) pružaju osnovne informacije o pojedinačnom oglasu. Na taj način posjetitelj izbjegava uzaludno klikanje na oglase koji nisu u skladu s njegovim znanjem iskustvom i interesima. 

Logirani posjetitelji imat će dodatnu prednost, koja će posebno doći do izražaja kad na portalu bude više oglasa. Unosom podataka prilikom prvog logiranja otvara se mogućnost korištenja stranice "poslovi po mjeri" gdje se sortiraju upravo oni oglasi koji najviše odgovaraju posloprimcu. Ovaj sustav još nije dovoljno testiran, te se ispričavamo ukoliko u početku ne bude radio savršeno.

Naš cilj je stvoriti idealan site za obje strane - i posloprimce i poslodavce - te smo spremni na sve sugestije koje idu na obostrano zadovoljstvo ovih strana.

Posloprimcima nudimo i mogućnost prijevoda CV-a na engleski jezik, dok poslodavcima nudimo usluge prevođenja (s naglaskom na stručnost u računalnom i ekonomskom području) kao i mogućnost angažiranja brojnih televizijskih voditelja za korporativne događaje svake vrste.