Routni profiteri ponovno pobijedili na IT pub kvizu

Routni profiteri ponovno pobijedili na IT pub kvizu

Ekipa Routni profiteri pobijedila je na 17. IT pub kvizu održanom 26. rujna 2024. godine u ZICER-u.

Prvo mjesto Routni profiteri prvo su osvojili u prvom poluvremenu kviza s 30,5 bodova, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Dost dobro ime s 27 bodova.

Na kraju kviza nije bilo promjena u poretku, no razlike u bodovima su se smanjile. Routni profiteri imali su 49 bodova, Dost dobro ime 48, a približili su im se Pajdaši koji ništa ne zamjeraju s 47 bodova.

Treba spomenuti kako je ekipi Dost dobro ime to bio prvi nastup ikad na ovom IT pub kvizu, dok Routni profiteri iza sebe već imaju pokoju pobjedu i finale. Pobijedili su i ovaj put i osvojili četiri ulaznice za konferenciju Rab Unlock 2025.

Organizator kviza bio je IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, najponosniji sponzori Aircash i Telemach, ponosniji sponzor Marker, a ponosni sponzori Comping, Dream, Erste bankaInfoartKoiosNabava.netNanobit, Prehnit, TIS GrupaTriple Innovations. Sponzor glavne nagrade bila je Rab Unlock konferencija.

Više fotografija s kviza može se vidjeti na Facebooku. 18. izdanje kviza održat će se u drugoj polovici prosinca, što će biti najavljeno u newsletteru kviza te na rep.hr-u.