Dr. Ichak Adizes predavač na seminaru u Osijeku

Dr. Ichak Adizes predavač na seminaru u Osijeku

Osnivač i direktor Adizes instituta, konzultant i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka s područja organizacijskih rezultata u promjena dr. Ichak Adizes održat će na osječkom Ekonomskom fakultetu predavanje pod nazivom "Kako i zašto organizacije rastu, stare i umiru (i kako se nositi s time)" u utorak 3.2.2009. u 11 sati.

Adizes je tvorac jedinstvene metode upravljanja koja nosi njegovo ime, te konzultant čije usluge su tražile brojne svjetske korporacije i državnici. Njegova teorija daje odgovor na pitanje zašto organizacije rastu, stare i umiru te kako izbjeći porbleme vezane uz rast i starenje.

Predavanje će se održati u organizaciji poslijediplomskog studija Poduzetništvo, Centra za poduzetništvo i BIOS-a, a seminar je namijenjen svim zainteresiranima za razvoj modernih institucija sposobnih za rast u stalno rastućem neizvjesnom okruženju kao i upravljačkim timovima velikih i malih poduzeća, nevladinih organizacija te lokalnoj i državnoj upravi.

Adizes metodu su uspješno koristila poduzeća koja su se brzo razvijala i koja su prelazila s poduzetničkog na profesionalni menadžment, kao i birokratizirane organizacije koje su se željele revitalizirati. Dr. Adizes je svoju teoriju o upravljanju promjenama do sada primijenio u korporacijama i neprofitnim organizacijama širom svijeta. Najpoznatiji klijenti Adizesovog instituta su: Royal Dutch Shell, Bank of America, Domino's Pizza, Northtrop Aviation, Franklin Mint, Applied Materials, The Body Shop, kao i vlade Izraela, Brazila, Gane i Švedske, i dr.

Dr. Adizes predaje na četiri jezika, i do sada je držao predavanja u 42 zemlje. O njegovom radu pisali su Fortune Magazine, California Management Review, Business Week, Inc., The New York Times, London Financial Times i drugi značajniji časopisi i publikacije.

Autor je sedam knjiga, koje su prevedene na 22 jezika. Njegova knjiga Corporate Lifecycles: How Organizations Grow and Die and What to Do About It (1988.) smatra se klasikom teorije menadžmenta te ju je Library Journal uvrstio među 10 najboljih poslovnih knjiga.

Redovna cijena seminara po polazniku je 1.690,00 kn. Cijena za članove akademske zajednice (nastavnici i studenti visokoškolskih institucija) je 700,00 kn. Više informacija o prijavama na: http://www.pspefos.hr/vijesti-i-dogadaji/predvanje-dr.-ichaka-adizesa-na-psp-u_hr.html a više o institutu i metodi na http://www.adizes.com/

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: