ConTEL 2009 u lipnju, prijave radova do 1. veljače

Međunarodna konferencija ConTEL 2009 - 10th International Conference on Telecommunications održat će se od 8. do 10. lipnja 2009. u Zagrebu.

ConTEL se održava u organizaciji FER-a i IEEE Communications Society Croatia Chapter, uz tehničko konsponzorstvo IEEE Communications Society, IEEE Croatia Section i IEEE Region 8.

Studenti poslijediplomskog doktorskog studija posebno se pozivaju da sudjeluju u doktorskom simpoziju ("Doctoral Symposium"), koji daje priliku da se preliminarni rezultati doktorskog istraživanja prezentiraju u nešto širem krugu, izvan vlastite istraživačke grupe, te da se u ranoj fazi prikupe konstruktivne kritike i korisne povratne informacije.

U sklopu programa konferencije koji obuhvaća širok raspon tema u telekomunikacijama i ICT-u, bit će održan i Workshop on IPTV Technologies and Multidisciplinary Applications.

Poziv za sudjelovanje i sve informacije vezane uz ConTEL 2009 možete naći na web-sjedištu konferencije http://www.contel.hr. Rok za prijavu radova je 1. veljače 2009.