Sedam IT d.o.o.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica:
 SedamIT.hr
Godina osnutka: 2003.
Lokacija tvrtke:
 Zagreb: Koledovčina 2
 Varaždin: Anina 2
 Osijek: Ul. Josipa Jurja Strossmayera 341
 Split: Smiljanićeva 2
Broj zaposlenih: oko 140
Uprava tvrtke: Ante Jurišić

DJELATNOST TVRTKE
Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Naš portfelj rješenja pokriva cjelokupne ICT potrebe poduzeća: od infrastrukture i optimizacije do rješenja za razvoj poslovanja. Ove godine slavimo 17 godina uspješnog
poslovanja i trenutno zapošljavamo oko 140 ICT stručnjaka.

TEHNOLOGIJE
Tehnologije: Java, Spring, JavaScript, React.js, Redux, TypeScript, Kotlin, Python, Node.js, Go, Git, Material Design, Kubernetes, PostgreSQL, Redis, MySQL, MSSQL, RabbitMQ, C, C++, CSS, DPDK, Jira, Jenkins, Maven, Docker, Linux, Zabbix, AppDynamics, Elastic Stack.
Vendori: Cisco, IBM, Microsoft, F5, Fortinet, CA

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI
Prosječna dob zaposlenih: 35
Korporativna kultura: U Sedmici njegujemo opuštenu radnu atmosferu i funkcioniramo kao jedna velika obitelj. Kroz niz projekata organizacijske kulture potičemo međusobno povezivanje u neformaln(ij)oj atmosferi – organiziramo interne radionice u svrhu prijenosa znanja među zaposlenicima, zajednički sudjelujemo u različitim sportskim događajima (utrke, nogometni turniri, košarka), igramo društvene igre na pivu poslije posla, volontiramo pomažući potrebite, i još mnogo toga. Brinemo o zdravlju svojih zaposlenika pa je naša
kuhinja uvijek opremljena žitaricama i voćem, kao i neograničenim količinama kofeina i Cedevite. Radno vrijeme je fleksibilno (između 8 i 9 sati), kao i mjesto rada - ukoliko nam koji dan više odgovara raditi remotely, možemo ostati kod kuće, a budući da imamo urede u više hrvatskih gradova, moguć je rad i iz bilo kojeg od njih.

ZAPOŠLJAVANJE
Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava:
Programski inženjer specijalist, Sistem inženjer specijalist
Broj novozaposlenih u prethodnoj godini: 46
Opis procedure zapošljavanja: Selekcijski proces uključuje psihologijsko testiranje te intervju prilikom kojeg procjenjujemo stručno znanje i uklopljenost u organizacijsku kulturu Sedmice. U određenim slučajevima, selekcijski proces može uključivati i tehnički zadatak kojeg kandidat rješava kod kuće.
Dodatni benefiti: Fleksibilno radno vrijeme i mjesto rada, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencija za dobrovoljni mirovinski fond, subvencionirana Multisport kartica, osiguran parking, pristup edukacijama na Udemy platformi, zdravi doručak (voće i žitarice), neograničene količine kofeina (kava, čaj) i Cedevite.

STUDENTI
Aktivno surađujemo s tehničkim fakultetima (FER, TVZ, FOI, FERIT, ...) te redovito sudjelujemo na Job fairovima i sličnim događanjima namijenjenim studentima. Svake godine organiziramo ljetnu stručnu praksu, gdje studenti mogu birati između više različitih tema i
mentora, a postoji i mogućnost studentskog zaposlenja. Sedmica također ulaže u buduće ICT stručnjake putem projekta Sedam IT STIPEndija, u okviru kojeg stipendira nekoliko izvrsnih studenata tehničkog usmjerenja.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.