Q

Q je software & design agencija uvrštena među 20 najboljih agencija na svijetu na Clutch listi i nagrađena za najboljeg poslodavca 2020.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: q.agency
Godina osnutka: 2013.
Lokacija tvrtke: Reljkovićeva 4, Zagreb
Uprava tvrtke: Dalibor Jurgec, Filip Ljubić, Vedran Tolić

DJELATNOST TVRTKE
Q je software & design agencija uvrštena među 20 najboljih agencija na svijetu na Clutch listi i nagrađena za najboljeg poslodavca 2020. S preko 200 stručnjaka Q pokriva sve faze ciklusa digitalnog produkta. Uspješno smo ko-kreirali produkte s vodećim svjetskim kompanijama, a do danas smo odradili preko 400 projekata.

TEHNOLOGIJE
Tehnologije:
JavaScript, React.js, Redux, TypeScript, Angular, Node.js, HTML, CSS, WordPress, PHP (Symfony), Ruby, Python, Flutter, React Native, Kotlin, Swift
Projekti: q.agency/projects

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI
Prosječna dob zaposlenih:
31
Korporativna kultura: U Q-u je atmosfera opuštena i prijateljska ali profesionalnosti ne manjka. Njegujemo dobre međuljudske odnose i ponosimo se različitošću stavova i razmišljanja. Cijenimo kreativnost i inovativnost, ali smo i svjesni da to dolazi samo uz dobru motiviranost radnika, stoga nudimo razne edukacije i provodimo razne radionice i inicijative unutar firme. Volimo izazove, a prepreka i pogrešaka se ne bojimo jer iz njih učimo i napredujem. Slavimo svačiju i najmanju pobjedu i guramo jedni druge da ostvarimo svoj puni potencijal i svoje najbolje verzije.
Mentalno zdravlje naših zaposlenika i dobar balans između poslovnog i privatnog života nam je na vrhu liste prioriteta. Potičemo otvorenu komunikaciju i transparentnost jer želimo da se svaki član tima osjeća sigurno izraziti svoje mišljenje i da zna da će se njegov glas čuti.
Prilikom onboardinga naglašavamo važnost timskog duha kao jednu od najvažnijih kvaliteta novih zaposlenika koju testiramo prvi petak nakon posla u našoj Fun & Lounge zoni uz ugodno društvo ostalih Qumansa i pokoju pivicu. :D

ZAPOŠLJAVANJE
Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava:
Developeri
Opis procedure zapošljavanja: Selekcijski proces uključuje inicijalni HR intervju, nakon kojeg slijede tehnički zadatak i razgovor s osobom iz tima.
Dodatni benefiti: Fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom, uplate u dobrovoljni mirovinski fond, plaćanje vrtića, satovi yoge, subvencioniranje Multisport kartice, edukacijski budžet, interne edukacije, parking za bicikle.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.