Gemdat

Oglas

Mid/Senior Angular developer

U firmi Gemdat Croatia, podružnici firme Gemdat AG iz Švicarske, tražimo mid i/ili senior level Angular developere.

Idealni kandidat ima barem 3+ godine iskustva u software developmentu, od čega je barem jedna godina iskustva u Angularu (Angular 2+, trenutno radimo sa 11), te se snalazi sa CSS-om i HTML-om. Dodatan bonus je iskustvo sa .NET platformom. Minimalna plaća od koje krećemo pregovarati je 12 000 netto za mid level i 15 000 netto za seniora, ali nadamo se platiti više, što naravno ovisi o znanju i iskustvu kandidata.

Radimo na (gotovo) greenfield projektima i prakticiramo Scrum i agilne metode razvoja softvera. Domena je moderni poslovni software i kompletna digitalizacija procesa vezanih uz građevine i imovinu.

Mali smo i neovisni tim, ali često komuniciramo sa matičnom firmom i implementiramo njihove procese razvoja softwera, što znači da ponekad i odemo u Švicarsku. Sam ured je smješten u Zagrebu, na Vrbiku, blizu Zagrepčanke, radi se malo office, malo remote. Znanje engleskog je nužno jer su taskovi na engleskome i cijela komunikacija unutar tima/firme se odvija na engleskom; znanje njemačkog nije potrebno.

Plaća: Mid 12.000+ kn neto, Sen 15.000+ kn neto
Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Iskustvo: 3+ godine
Strani jezici: engleski
Računalna znanja: HTML, CSS, Angular

Kontakt podaci

Prijave možete slati na email croatia@gemdat.ch i bilo bi idealno ako možete poslati CV na engleskome.