NodeFactory

Oglas

JavaScript Developer za razvoj projekata na Blockchainu

NodeFactory traži JavaScript developera za razvoj projekata na blockchainu!

Bavimo se isključivo blockchain developmentom što uključuje razvoj decentraliziranih aplikacija (pametni ugovori na Ethereumu), ali i razvoj same infrastrukture - protokola i alata. Dosta smo uključeni u razvoj novog Ethereuma 2.0 i cijelog ekosustava, a razvijamo i vlastite proizvode. Sav taj rad je open source.

Ne očekujemo iskustvo u blockchain developmentu, ali nešto iskustva u radu sa JavaScriptom da. U obzir dolaze različiti profili (od juniora do seniora); Ovisno o profilu kandidata neto plaća može se kretati od 7.000 do 13.000 kuna.

Volja za učenjem je nužna jer radimo dosta dinamično - ne u smislu natrpanosti poslom nego dolaska novih projekata (nema dosade);
Node.js i TypeScript iskustvo nije nužno, ali je dodatni plus;

Rad je iz ureda uz mogućnost povremenog remote rada.

Dosta smo opušten tim koji uživa u tome što radi. Bitno nam je da se svi tako osjećaju pa u skladu s tim nudimo mentorstvo, odnosno konstantu podršku pri radu, odlazak na blockchain i FinTech konferencije te otvorenost i priliku za aktivno sudjelovanje u arhitekturi i donošenju odluka.

Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Računalna znanja: Javascript

Kontakt podaci

Ako ste zainteresirani za ovaj posao, javite se na info@nodefactory.io Oglas će na portalu rep.hr biti aktivan do 21.11.2019.