AGENCY04

Oglas

Mid/Senior iOS Developer

Zapošljavamo iOS Developera. Pogledaj kako je raditi kod nas i prijavi se!Želiš li raditi u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj i srednjoj Europi? Upravo zapošljavamo iOS developera, a prijaviti se možeš OVDJE.

Za poziciju iOS developera u AGENCY04 potrebno je između ostaloga znanje Swifta i Objective-C, razumijevanje GIT-a, znanje engleskog jezika. Detaljnije o svemu možeš saznati OVDJE.

Neki od klijenata s kojim radimo su Strabag, Amplexor, Elca, Iskon, XebiaLabs… a detaljnije o svima njima možeš vidjeti i u kratkim video materijalima na našoj web stranici.

POGLEDAJ I PROČITAJ KAKO JE KOD NAS
Prilog u Dnevniku Nove TV pod nazivom Bolja Hrvatska, pogledaj OVDJE.
Članak na Index.hr u Lijepoj priči nedjeljom, pročitaj OVDJE.Osvojili smo i nagradu kao jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, a koju dodjeljuje ugledni Deloitte. Nominirani smo i za nagradu Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore.

Petu godišnjicu tvrtke (u 2019. godini) proslavili smo velikim i zabavnim teambuildingom na Brijunima.

ŠTO SVE NUDIMO ZAPOSLENICIMA?
Bez prestanka radimo na tome da svojim zaposlenicima osiguramo najbolje uvjete za rad. Djelatnici sami biraju svoju opremu, jer smo svjesni da bi ikakav kompromis u području opreme bio opasan za efikasnost i zadovoljstvo u radu. Najveća većina naših djelatnika bira Apple opremu, ali imamo i onih koji su lojalni Linux ili Windows okruženjima. U našoj viziji nalazi se i slogan koji često ističemo — tim sretnih ljudi.
Od benefita možemo istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz Learn at Lunch predavanja, učenje stranog jezika, nagrađujemo blogere, dodjeljujemo godišnju nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenika, imamo povlaštene uvjete kreditiranja u komercijalnoj banci, igraonicu za opuštanje kada nastupi blokada i osiguran budžet za nove igre, neograničen budžet za stručnu literaturu, organiziramo večeri društvenih igara, projekcije filmova, a nerijetko sobu za sastanke transformiramo u gaming sobu u kojima naši gejmeri igraju igre do kasno u noć.
Zaposlenici imaju na raspolaganju nekoliko električnih romobila, a odlučili smo doskočiti i sjedilačkom načinu života pa imamo organizirano vježbanje joge u uredu.

Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Strani jezici: engleski
Računalna znanja: Swift, Objective-C, iOS, Git

Kontakt podaci

PRIJAVI SE ZA POSAO iOS DEVELOPERA U AGENCY04 OVDJE.