Konferencija Poduzetnički mindset - Zagreb

12.09.2019 u 09:00
Konferencija Poduzetnički mindset - Zagreb

U organizaciji časopisa Poduzetnik i uz podršku revizorsko-konzultantske tvrtke EY, u Zagrebu će se 12. rujna 2019.održati konferencija Poduzetnički mindset.

Organizatori najavljuju oko 300 poduzetnika, startupovaca i studenata iz svih krajeva Hrvatske, kao i potencijalnih ulagača te predstavnika resornih i financijskih institucija.

Vođeni glavnom idejom – Učinimo poduzetnike liderima društva – sudionici konferencije okupit će se s ciljem razmjene znanja i primjera iz prakse, učvršćivanja međusobne suradnje, snažnijeg umrežavanja i poticanja mladih na upornost, sinergiju i inovacije.

Kao glavni govornici nastupit će poduzetnici, sudionici i članovi žirija izbora EY Poduzetnik godine, predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi, Mate Rimac iz Rimac Automobila, Alan Sumina iz Nanobita, serijski poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, ali i posebni gosti kao što je veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj Njegova Ekscelencija Robert Kohorst.

Sadržaj konferencije uključuje glavna izlaganja i panele, tijekom kojih će govornici ispričati vlastite priče, uspone, padove i naučene lekcije te svojim primjerom potaknuti druge na razmišljanje ili akciju.

Cijena early bird kotizacije je 1000 kuna.

Lokacija: Muzička akademija